Firma fair focus
Business / Business Services

Garage Geurtsen Veenendaal

Garage Geurtsen is een garage en autobedrijf in Veenendaal. Voor ieder type auto en elk merk kunt u bij ons terecht. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Dit betekent dat we veel aandacht besteden aan de klantenservice en een goede garantie geven voor een redelijk tarief. Naast nieuwe en tweedehands auto’s, kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud. 

Maatschappelijk verantwoord

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderwerp tegenwoordig. Iedereen draagt graag zijn of haar steentje bij aan een beter klimaat. Dit begint bij kleine dingen. Bij Geurtsen hebben wij oog voor de omgeving en de toekomst. Daarom sponsoren wij fruitbomen in woonwijken van onze eigen stad en hebben we geïnvesteerd in 105 zonnepanelen op ons bedrijf. Verder zorgen ook wij ervoor dat we ons afval op een milieubewuste manier scheiden en afvoeren, zoals bijvoorbeeld olie, accu’s, banden, ijzer, karton en aluminium. 

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor het standaard onderhoud, denk hierbij aan de grote of kleine beurt en de APK keuring. Wij voeren ook vakantiechecks uit, onderhouden uw airco, tunen uw motor, vervangen uw kapotte ruiten en regelen we de complete schadeafhandeling. We hebben de professionele kennis en ervaring om u goed van dienst te zijn bij al uw onderhoud en vragen omtrent uw auto. 

Uw professionele garage in Veenendaal

Garage Geurtsen is uw professionele garage in Veenendaal. Betrouwbaar en universeel, daar kunt u van op aan. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Onze monteurs hebben passie voor hun vak en dat is te zien! Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken, ook op het gebied van het vrij nieuwe elektrische rijden en hybride auto’s. Ook veelzijdigheid kan een specialisme zijn! 

Geurtsen

Iedereen in de regio Food Valley kan gebruikmaken van onze betrouwbare autoservice. Al sinds 1986 bestaat dit bedrijf en in die tijd zijn wij alleen maar beter geworden. Onze kennis is uitgebreid en ook werken wij nu duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Dit is te zien aan onze service. Bent u dus op zoek naar een garagebedrijf met kennis van zaken, kijk dan eens op de website wat wij voor u kunnen betekenen, of maak meteen een afspraak!

Klik hier voor de garage in Veenendaal.