Firma fair focus
Business / Business Services

Een zijden sjaal van nova-zijden sjaals

Wie kiest voor een zijden sjaal van nova-zijdensjaals kiest voor bewust consumeren. Voor ons is het van groot belang om zijden sjaals te produceren die de wereld geen schade toebrengt. Wij bezoeken regelmatig onze fabrieken om u ervan te kunnen verzekeren dat de sjaals die u draagt bijdragen aan een duurzame wereld. Onze medewerkers worden respectvol behandeld en krijgen een eerlijke prijs voor hun werk, zodat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien! U kunt met een gerust hart onze sjaals dragen en ervan genieten!

Zijden sjaals in allerlei soorten en maten

Wij verkopen prachtige zijden sjaals in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij iedere outfit is weer een andere sjaal uit te kiezen. Ons uitgebreide assortiment geeft u de kans om van iedere dag weer een feestje te maken met behulp van onze sjaals. Het maakt niet uit in welk seizoen we nu zitten, er is altijd wel iets te vinden wat past, een lekker sjaal van bont of een luchtige sjaal met allemaal vrolijke printjes. Onze collectie is heel divers, voor jong en oud, voor klein en groot. Kortom, zeker de moeite waard om een sjaal bij ons te bestellen! Onze zijden sjaals zijn glanzend. Om ze zo mooi glanzend te houden is het  belangrijk dat de sjaal op de juiste wijze gewassen worden. Om uw sjaals mooi te houden is het aan te raden om ze afzonderlijk met de hand te wassen in lauw warm water. Na ze een aantal minuten geweekt te hebben, goed uitspoelen. Probeer zijde nooit uit te wringen, omdat je de zijden sjaal dan beschadigd. Zijn de sjaals kreukelig, strijk ze dan alleen als het zijde vochtig is. Anders beschadigd u de hele sjaal zo erg, dat het nooit meer herstelt kan worden.

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag nog in huis!

Heeft u interesse gekregen in een zijden sjaal van nova-zijdensjaals.nl bestel dan nog voor 15.00 uur, dan is het dezelfde dag nog in huis! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bovendien kunt u ook het contactformulier invullen op onze website. Wij proberen daar binnen 24 uur al op te reageren!