Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Een speciale hoogwerker huren?

Met mijn bedrijf waren we op zoek naar een speciale hoogwerker die we konden huren voor een dag. Zelf hebben wij ook bepaalde hoogwerkers die speciaal gemaakt zijn om ramen te wassen bij hoge kantoren. Alleen hadden we allemaal van zulke opdrachten en hadden we geen hoogwerker meer over voor een bepaalde opdracht die ver in de hoogte was. Daarom moesten we een snel een hoogwerker ergens zien te huren voor een goede prijs.

Een speciaal model hoogwerker huren

We konden echt geen normale hoogwerker huren vanwege deze opdracht. Er is een speciaal model voor een hoogwerker die heel hoog de hoogte in kan en waarmee wij makkelijk de kantoorramen van het pand kunnen schoonmaken. Maar die zij moeilijk te vinden omdat het een speciaal model is van een hoogwerker. We hadden al een aantal connecties van ons gevraagd of die iets voor ons konden betekenen, maar we hadden pech. Uiteindelijk vond een collega van ons een website waar de hoogwerker stond die we moesten hebben. Het was op de website jekuntmijhuren.nl en ze hadden een heel divers aanbod voor ons. Uiteindelijk konden we snel contact opnemen met het bedrijf en hadden we de hoogwerker gereserveerd voor over twee dagen.

Toch onze opdracht kunnen uitvoeren

We konden de hoogwerker bij hun makkelijk ophalen. Toen we daar aankwamen stond deze al klaar voor ons en hoefde we alleen maar een formulier in te vullen en een kleine borg te betalen voor de hoogwerker. Daarna kregen we een kleine instructie van hoe de hoogwerker in zijn werking ging en toen mochten we met de hoogwerker gaan. We hebben fijn gewerkt met de hoogwerker en konden de opdracht normaal uitvoeren zoals we hadden gepland. Nadat de opdracht voltooid was, konden we de hoogwerker terugbrengen kregen we netjes onze borg terug. Echt een fijn bedrijf om spullen mee te huren.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een ander apparaat die u kunt huren voor een goede prijs? Bekijk dan de website van jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over de producten die ze aanbieden en meer.