Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Een prachtig aangelegde tuin door hovenier Enschede

Wil je een nieuwe tuin? Dan ben je bij hovenier Enschede aan het juiste adres. Je kunt niet alleen bij hen terecht voor een nieuwe tuin, maar ook voor het onderhouden van je tuin kan je bij hovenier Enschede aankloppen. Als je wel kiest voor een nieuwe tuin, dan zal er eerst een ontwerp voor worden gemaakt. Zelf kan je van tevoren alvast nadenken over de tijd die je wil gaan besteden in je tuin. Ben je iemand met groene vingers of heb je liever zo min mogelijk werk aan je tuin. Ben je veel thuis, heb je tijd om de tuin bij te houden of niet? Als je weinig tijd hebt dan kan je beter kiezen voor een tuin dat meer stenen en tegels heeft dan groen, andersom kan het misschien leuk zijn om veel groen in je tuin te plaatsen waardoor je lekker in de tuin kunt gaan werken.

Vragen vooraf van hovenier Enschede

Bij de hovenier Enschede geef je tijdens het ontwerp ook aan wat voor sfeer je wil dat de tuin uitstraalt. Wil je een gezellige sfeer in de tuin, met een veranda waar je lekker kunt barbecueën met het gezin of de buurt of wil je liever een tuin waar veel groen is en niet veel plek is voor een zitting. Ook geef je alvast aan wat voor verlichting je in de tuin wilt hebben. Heb je graag veel licht of heb je liever een tuin die weinig licht heeft en geef je dit zelf meer sfeer met accessoires en bijvoorbeeld kaarsen? Ook kan je kiezen naar welke planten, bloemen en bomen je voorkeur uit gaat. Hiervoor heeft hovenier Enschede een boek bij zich waar je inspiratie in kunt opdoen.

Afspraak maken

Eerst maak je met hovenier Enschede een afspraak en dan zal je samen gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn om jouw tuin zo mooi mogelijk te maken en helemaal naar jouw wens. Wat vind je mooi en ook belangrijk wanneer wil je dat de tuin af is? Mocht je een spoed klus willen, dan is dit ook mogelijk bij hovenier Enschede.