Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Een nieuwe loopbaancoach uit Wageningen vinden

Ik was dringend op zoek naar een nieuwe loopbaancoach uit de omgeving van Wageningen. Deze had ik aangevraagd bij mijn leidinggevende en die had toestemming hiervoor gegeven. Alleen degene die hij voor mij had geregeld, was niet de juiste match voor mij. Ik kreeg steeds het gevoel dat ik geen stap verder kon en ik niet meer functioneel was voor het bedrijf. Dus ik wilde graag een andere loopbaancoach spreken, maar die moest ik wel zelf regelen.

Een begripvolle loopbaancoach uit de omgeving van Wageningen

Gelukkig voor mij was er genoeg keuze aan loopbaancoaches in de omgeving van Wageningen. Alleen al toen ik het woord ‘Loopbaancoach’ googlede, kwamen er vele resultaten omhoog waar ik zeker even kon gaan kijken. Een van de eerste bedrijven zag er redelijk goed uit, maar had ik nog geen vertrouwd gevoel bij. Toen bij het tweede website had ik al meteen een goede klik. De website heette loopbaanbegeleiding.info en ze waren erg duidelijk op hun website over hun methodes. Ik wou hier zeker wel een poging mee doen en had contact opgezocht met het bedrijf. Binnen no-time kon ik een kennismakingsgesprek aan inplannen met mijn coach. Mijn leidinggevende had ook al toestemming gegeven voor dit bedrijf.

Mijn volgende stap

Toen ik bij het kantoor van het bedrijf aankwam, werd ik meteen begroet door de coach die mij zou gaan begeleiden. We hadden eerst een kort praatje gemaakt over wie ik ben en hoe het met mij ging met daarbij een heerlijk bakje koffie. Daarna gingen we samen aan het werk om te kijken hoe hij mij kon helpen in de loopbaanbegeleiding. Na een heel goed gesprek hadden we een strategie en plan uitgewerkt die we de komende weken zouden volgen. Dit vond ik erg fijn, want nu weet ik elke week dat ik een stap verder kan en dat is heerlijk.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar alle soorten diensten en begeleiding die dit bedrijf uw personeel kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van loopbaanbegeleiding.info: https://loopbaanbegeleiding.info/loopbaancoach-wageningen/ Hier vind je meer informatie over de diensten die zij verlenen en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Vriendelijk incassobureau uit Veenendaal

Ruime keuze bij woonwinkels Utrecht

Het Belastingplan en internationaal zakendoen