Een HP Latex printer is erg handig als je in een grafisch bedrijf werkt!

Na een lange tijd wachten en hopen hebben we eindelijk onze baas overgehaald om een HP Latex printer te kopen! We hebben een groot grafisch bedrijf midden in Utrecht zitten en krijgen veel opdrachten binnen. Een collega van ons die zag de printer op internet staan en iedereen was verkocht! Behalve de baas en die moest uiteindelijk betalen. Daarom moesten we de baas overhalen om de aankoop toch te doen!

De voordelen van een HP Latex printer bij een grafisch bedrijf

Wij hadden allerlei voordelen gevonden van een HP Latex printer om aan de baas te laten zien, zodat wij hem konden overtuigen. Het eerste wat er naar voren kwam was dat de printer een goede investing zal zijn voor alle klanten die we hebben. Wij kunnen dan sneller bepaalde opdrachten verwerken! Hoe sneller wij opdrachten klaar hebben, hoe meer nieuwe klanten en opdrachten kunnen uitvoeren. Nog een voordeel was dat de HP Latex printer een lage verbruikskosten heeft. Hiermee besparen we extra kosten op materiaal en kunnen we dat gebruiken voor andere belangrijkere dingen! Bovendien hoeven we niet meer zelf de juiste stand of kleuren aan te passen, dat doet hij automatisch! De printer kan zelfs op meerdere materialen printen! Bijvoorbeeld op behang en textiel.

Super blij aankoop en service!

Na nog een overleg met de baas en goed hebben gekeken naar de voordelen van de printer, is de baas akkoord gegaan met de aankoop. Gelukkig hadden we al een bedrijf ingeschakeld voor de machine. We hadden Repromat gekozen, omdat zij de beste prijs en kwaliteit leverde met het product en dat was te zien! Ze kwamen persoonlijk de machine brengen en gingen niet weg totdat alles het perfect deed! Zo’n geweldige service hebben wij nog nooit in jaren gezien!

Website en showroom

Wilt u meer informatie over de producten van Repromat? Of meer informatie over de HP Latex Printer die Repromat te bieden heeft? Bekijk dan de website voor alle informatie. Daar kunt u ook het gehele assortiment bekijken! Repromat heeft ook een showroom waar u zo terecht kan! Met professioneel advies helpen de werknemers van repromat u graag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.