Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Een belangrijk proefschrift laten drukken

Ik moest voor mijn studie een belangrijk proefschrift laten drukken voor mijn onderzoeksdocent. Aan dit proefschrift heb ik twee jaar over gedaan en deze mag ik nu eindelijk komen inleveren. Maar zoals er goed in de eisen is vermeld moeten we deze schriftelijk aan deze persoon geven. Ik had goed contact met een drukkerij die meestal wel goed proefschrift kan uitdraaien. Maar die ene keer dat het bij mij gebeurt, was het helemaal fout gegaan. Gelukkig kreeg ik mijn geld terug en moest ik verder zoeken naar een ander bedrijf die mij kon helpen.

Op hoge kwaliteit een proefschrift laten drukken

Het was niet makkelijk om even een proefschrift te laten drukken bij een drukkerij. Deze moest namelijk aan allerlei eisen voldoen. Zoals dat het schrift een bepaalde papierdikte moest hebben, een hardcover aan de voorkant met illustratie en ga zo maar door. Sommige drukkerijen die drukken niet eens voor een proefschrift omdat ze daar altijd veel werk en tijd moeten stoppen dan normale verslagen die niet zo belangrijk zijn. Gelukkig is internet tegenwoordig is beste vriend en heb ik daar de website van proefschriftenprinten.nl gevonden. Daar kon ik gemakkelijk online mijn wetenschappelijk onderzoeksverslag opsturen plus de specificaties die ik nodig had en zouden zij een offerte in elkaar zetten hoeveel dit mij ongeveer zou kosten.

Geweldige website!

Uit de offerte bleek dat ik zelf wat minder geld kwijt was bij hun dan bij het andere bedrijf. Dus het kwam goed uit dat het bij de drukkerij niet zo goed was. Uiteindelijk als mijn proefschrift klaar was werd deze opgestuurd via de post en kreeg ik deze binnen een paar dagen bij mij aan de deur. Het zag er super uit en ik kon niet geloven dat dit echt mijn fysieke proefschrift was. Ik ben erg blij met de service die ik heb gekregen van de website en ik ga zeker vaker zaken met hen doen.

Probeer het zelf!

Wilt u een proefschrift laten drukken door de beste drukkerij van Nederland? Bekijk dan de website van www.proefschriftenprinten.nl voor meer informatie over de diensten die zij aan u kunnen leveren.