Firma fair focus
Business / Business Services

Draadalg bestrijden was moeilijker dan ik dacht!

Ik heb een poging gedaan om zelf de draadalg in mijn vijver bestrijden. Helaas is het mij niet gelukt. Ik heb echt van alles geprobeerd, van het steeds opnieuw weghalen tot dure bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Toch blijft die rot alg maar terugkomen en mijn vissen gaan ook niet op vooruit. Daarom ben ik het internet opgegaan om te kijken wat je nu moet doen om draadalg goed te verwijderen uit je vijver.

Hoe moet ik goed draadalg bestrijden?!

Ik wist maar niet hoe ik draadalg moet bestrijden. Van alles proberen heb ik half de moed opgegeven. Gelukkig bestaat het internet anders was ik nooit op die ene website gekomen. De website van Vijverhandboek.nl is een goede website als je hulp nodig hebt met je vijver verzorgen. Met de goede tips die worden gegeven kun je, zonder hulp in te schakelen van een professional, zelf aan de slag en resultaten boeken. Ik las de pagina over de draadalg en ik leerde meteen nieuwe dingen over de alg en hoe ik dit goed moest aanpakken. Door deze tips kon ik eindelijk van mijn draadalg afkomen waar ik al twee weken last van heb!

Eindelijk resultaat in mijn vijver

Nu ik de tips en tricks van de website heb gelezen, dacht ik bij mijzelf dat ik nu het vertrouwen had om het goed te doen. De eerste stap was kijken waar de oorzaak lag van de draadalg. Die had ik snel gevonden en met de spullen die ik al tot mijn beschikking had ging ik aan het werk om het allemaal weg te krijgen. Eenmaal alles verwijderd was het nu een kwestie van paar dagen wachten op resultaat. Nadat ik terug ging naar de vijver was alles goed! Geen spoor meer van de draadalg en ben er super blij mee!

Bezoek de website

Wilt u ook meer tips over uw vijver of heeft u ook een probleem daarmee? Dan raden wij aan om de website van vijverhandboek.nl raad te plegen als u in de knoop zit met uw vijver. U kunt daar alles vinden over het inrichten en onderhouden van vijvers.