Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Deze glasleverancier heeft al sinds 1988 ervaring opgebouwd

Heeft u een raam dat aan vervanging toe is en wilt u graag weten welke glassoort hier het beste bij past? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor in de toekomst? Voor glas van hoogwaardige kwaliteit, zit u bij Pro Glas uit Weert goed. Deze glasleverancier beschikt over een uitgebreid aanbod en is dé specialist op het gebied van glas. Sinds 1988 is deze expert werkzaam in de branche en daarom hebben zij in de loop der jaren ontzettend veel ervaring opgebouwd en een welbekende naam. Met een team vakkundige medewerkers helpen ze zowel particulieren als zakelijke klanten. Diverse schilderbedrijven, aannemers en woningstichtingen besteden hun project uit aan Pro Glas uit Weert en u kunt dit ook doen!

Kom het uitgebreide aanbod bij deze glasleverancier bewonderen

Bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod van glasleverancier Pro Glas? Zij beschikken over diverse glassoorten waaronder enkel glas, zonwerend glas, isolatieglas en figuurglas. Daarnaast kunt u bij Pro Glas ook terecht voor ventilatieroosters, glas in lood of spiegels. Deze glasleverancier beschikt over een grote showroom in Weert waar u alle producten met uw eigen ogen kunt bewonderen. Zo kunt u zien welke types glas er zijn en welke het beste passen bij de stijl in uw woning of het resultaat van uw bouwproject. Als u niet precies weet wat het beste past, kunt u om advies vragen bij een van de ervaren medewerkers van deze glasleverancier. Zij beschikken over een flinke dosis kennis waardoor u altijd een passend aanbod ontvangt. Als u weet wat u moet hebben, stopt de service nog niet. Het laten zetten wordt namelijk ook zonder zorgen door deze expert verzorgt.

Kom langs of neem contact op

De mobiele kraan van Pro Glas zorgt ervoor dat elk soort glas moeiteloos gemonteerd wordt. Het is mogelijk om deze mobiele kraan te huren. Geniet in een mum van tijd van prachtig nieuw glas. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze glasleverancier? Ga dan naar hun showroom of neem via de website contact op.

https://www.proglasweert.nl/