Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Voorkom dat een stroomstoring je bedrijf plat legt

Een stroomstoring is thuis al onhandig genoeg, maar als je een bedrijf hebt is een stroomstoring nog veel erger. Er is namelijk zo ongelofelijk veel waar je bedrijf stroom voor nodig heeft, ongeacht wat voor bedrijf je ook hebt. Het gaat al om kleine dingen die het zonder stroom al niet meer doen. Je kan zonder stroom bijvoorbeeld al niet meer pinnen. En in Nederland is het kunnen accepteren van pin een absolute must als je geld binnen wilt kunnen halen. Daarom heb je een elektricien Gouda spoed nodig om het probleem op te lossen.

Wat je bedrijf nog meer misloopt als de stroom weg is

Je mist natuurlijk niet alleen de pin als de stroom eruit ligt. Ook je complete kassasysteem zal weg zijn. Ook is je bedrijf doorgaans niet meer te bellen als er geen stroom meer is. Dit betekent ook dat potentiële klanten je niet meer kunnen bereiken, en dat ze dan dus naar een concurrent moeten gaan, ook als ze veel liever uw bedrijf hadden ingeschakeld. Maar er zijn meer problemen. Als je een winkel hebt is het systeem dat tegen diefstal beschermt ook afhankelijk van elektriciteit. Een winkeldief die toevallig in de buurt is zal zijn kans namelijk gauw grijpen. Je hele zaak dichtgooien is ook geen optie, dus je zult dat risico maar moeten accepteren.

Hoe lang duurt het oplossen van het probleem?

Nadat je contact hebt opgenomen met een elektricien zal er waarschijnlijk telefonisch al een inschatting gemaakt kunnen worden van de tijd die nodig is om het probleem op te lossen. Na het telefoontje zal er zo snel mogelijk een elektricien naar uw bedrijf onderweg zijn om het probleem op te lossen. We verwachten niet dat het probleem heel lang zal blijven, de elektriciens waar wij mee werken zijn namelijk ervaren professionals, dus verwacht dat het probleem binnen een paar uur is opgelost.