Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

LDH vertelt u alles over LED verlichting bedrijfshal en andere sectoren

Het zijn zeker niet de eerste de beste bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de deskundigheid van Led Design Holland. We noemen Valvoline, Hubo, Etos, Ford, Primera, Multimate en Panos. U ziet het, er wordt in meerdere branches gewerkt. Een paar voorbeelden zijn Retail, showroom en Verenigingen van Eigenaren.

Led Design Holland biedt iedere klant – of het nu gaat om LED winkelverlichting of armaturen voor kantoren – een totaalpakket aan dat we kunnen samenvatten in een vijftal stappen. We concentreren ons nu op 1 tot en met 3. In een volgend artikel leest u alles over stappen 4 en 5.

 

  1. Een eerste kennismakings- en adviesgesprek. Bij voorkeur vindt dit plaats op uw kantoor / bedrijf, zodat er meteen een inspectieronde gelopen kan worden. Hierbij noteert de led-expert van dienst een aantal belangrijke gegevens over de ruimte(n) waar de ledlampen komen te hangen. Denkt u aan de afmetingen, het soort werk dat gedaan wordt, het doel van de verlichting en de aanwezige hoeveelheid natuurlijk licht. Dit soort info is nodig voor het lichtplan waarover nu meer.
  2. Het opstellen van de offerte, met daarbij het lichtplan en alle besparingsopties. U krijgt zwart op wit te zien welke investeringen noodzakelijk zijn om tot een zo groot mogelijke besparing in de toekomst te komen. Leds zijn zuinige lampen, dus besparen gaat u sowieso! Het lichtplan is een 3D visualisatie van uw fabriek / loods / vergaderzaal et cetera. In één oogopslag ziet u waar de ledlampen idealiter komen te hangen en voor hoeveel licht ze zorgen. Iedere afzonderlijke led wordt uitgebreid beschreven. Lumen, CRI, UGR: deze en meer essentiële waardes komen aan bod. Het plan wordt gemaakt in Dialux, een professioneel softwareprogramma. Dialux houdt rekening met branche-specifieke eisen, de eerder genoemde belangrijke gegevens en natuurlijk ook met uw wensen en behoeften. Heeft u een afgebakend budget? Laat het LDH weten, dan wordt daar zeker rekening mee gehouden.
  3. Tijdens de derde fase van het project gaat het Led Design Holland team aan de slag met de subsidie: de Energie Investeringsaftrek. LDH vraagt de tegemoetkoming voor u aan.

 

https://www.leddesignholland.nl/