Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

De beste partner in de elektrotechniek

Ben jij bezig om nieuwe, zuinigere apparaten te installeren en heeft u daar hulp bij nodig? Dan staat de elektromonteur Eindhoven voor jou klaar. Wij beschikken over alle nodige kennis om jou te helpen met de installatie van allerlei soorten elektrische installaties. Zo hebben wij kennis over meterkasten vervangen, krachtstroom leggen, perilex aansluitingen en nog veel meer. Ook op momenten van nood bij bijvoorbeeld een kortsluiting of een stroomstoring zijn wij 24/7 bereikbaar. U hoeft ons maar te bellen en we zullen dan kijken dat we zo snel mogelijk bij u zijn om de problemen te verhelpen. We zullen alles professioneel en vakkundig afhandelen, zodat u weer gebruik kunt maken van de apparaten in huis.

Onze vier beloften aan jou

Elektriciteit moet altijd werken en in deze tijd kunnen de meeste mensen niet zonder. Daarom zijn wij altijd bereikbaar via ons telefoonnummer als er zich problemen voordoen of wanneer je hulp wilt bij andere elektrotechnische kwesties. Daarbij beloven wij ook snel ter plaatse te zijn in het geval dat u ook in de omgeving Eindhoven woont. Hoe sneller wij bij jou zijn, hoe spoediger het probleem wordt opgelost. Wel zo fijn, toch? Natuurlijk sturen wij alleen ervaren elektriciens zodat je iemand in huis hebt die overal alles over weet voor de optimale service. 

Wij helpen u verduurzamen

Veel mensen zijn bezig met het verduurzamen van hun huis en leven door een elektrische auto te nemen of een warmtepomp te gebruiken. De warmtepomp en het oplaadpunt voor de elektrische auto hebben een hoger vermogen nodig dan de standaard 230 volt. Het is dus nodig om je aansluitingen te verzwaren. Dit wordt ook wel de 3 fase-aansluiting genoemd. Wij beschikken over de benodigde kennis over deze aansluiting. Zo zijn wij dus ook een partner die jou ondersteunt in de transitie naar een duurzamer leven.