Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Deskundig fiscaal advies van Vink Fiscale advocatuur in Amsterdam

Vink Fiscale advocatuur Amsterdam is gespecialiseerd in fiscaal recht en helpt bij optimaliseren van uw fiscale positie. Met onze expertise in fiscaal recht kunnen we u adviseren over complexe vraagstukken en fiscale problemen. Wij helpen u graag met het uitvoeren van fiscale procedures. Wij adviseren accountants en belastingadviseurs. Ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij fiscale vraagstukken. Wij leveren deskundig maatwerk en lossen fiscale problemen voor u op.

Doeltreffend maatwerk fiscaal advies

Vink Fiscale advocatuur levert doeltreffend fiscaal advies op maat. Wij zorgen voor praktische en deskundige oplossingen voor uw fiscale problemen. We brengen verheldering in complexe fiscale vraagstukken in uw onderneming. U kunt bij ons terecht voor fiscaal boekenonderzoek, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, fiscale boetes, estate planning, invorderingen en inkeerregelingen. We zorgen voor de juiste ondersteuning bij het verloop van de procedures. Advies nodig over fiscaal strafrecht? Wij verlenen u graag de bijstand die u nodig heeft. Een goede verdediging is belangrijk. Wij staan u bij met de nodig informatie over fiscaal recht om uw verdediging sterk te maken. Wij hanteren geen standaardmodellen, maar zorgen voor maatwerk.

Bezwaar- en beroepsprocedures

Ondersteuning nodig bij fiscale bezwaar- en beroepsprocedures? Wij voeren de procedures uit wanneer nodig. Ook zorgen wij voor het voorkomen van deze procedures. Wij helpen u met problemen met de Belastingdienst. We bieden u deskundig fiscaal advies zodat u weet waar u staat en wat de logische vervolgstappen zijn. Wij kennen de mogelijkheden om op te komen tegen een belastingaanslag of beschikking en lichten u hier graag over in. Schakel Vink Fiscale advocatuur Amsterdam in voor betrouwbaar en deskundig fiscaal advies.

Fiscaal recht

Vink Fiscaal advocatuur Amsterdam verleent ondersteuning wanneer u in aanraking komt met het fiscaal strafrecht. De belastingdienst kan u boetes opleggen waardoor u mogelijk strafrechtelijk vervolgd kan worden. Wij bieden u deskundige hulp bij problemen met de Belastingdienst en FIOD. Onze kennis van fiscaal recht kan u helpen bij het krijgen van bijvoorbeeld een schikking.

Fiscaal expertise van Vink Fiscale advocatuur

Ieder fiscaal probleem is een uitdaging voor Vink Fiscale advocatuur Amsterdam. Onze advocaten hebben veel ervaring en kunnen u deskundige hulp bieden bij uw fiscale problemen. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij ons terecht voor fiscaal advies. Kijk voor meer informatie op https://vinkfiscaleadvocatuur.nl/fiscaal-advies-amsterdam/.