Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Dekbedden en matrassen op maat bij Dekbedenmatras.nl

Bij Dekbedenmatras.nl kunt u een matras op maat laten maken. Ook vindt u in onze webshop vele dekbedden voor een fijne prijs. Naast reguliere matrassen bieden wij ook een matras aan die u geheel op maat kunt laten maken voor bijvoorbeeld uw camper. Op die manier kunt u geheel zorgeloos én comfortabel op reis. Het samenstellen van een matras is heel simpel en vraagt maar om vier stappen. Alle matrassen zijn van 100% Hollandse kwaliteit waardoor u ook nog eens de lokale markt steunt. Echter voldoen de producten volledig aan de EU normen die hieraan gesteld worden.

De matrassen van Dekbedenmatras.nl

De matrassen van Dekbedenmatras.nl worden van diverse materialen en grondstoffen gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen en grondstoffen als polyether, koud- of traagschuim en pocketvering. Als u graag een matras wilt van polyether of koudschuim heeft u ook direct de mogelijkheid om een matras op maat te laten maken. Welk type matras het beste bij u past, hangt af van een aantal zaken. Eén ding waar u rekening mee moet houden is uw eigen gewicht. Een polyether matras van 14 centimeter is geschikt voor mensen die lichter wegen (vaak tot maximaal 65 kilogram). Als u zwaarder weegt, raden wij ook aan om een dikker matras te kiezen. Verder moet u ook rekening houden met uw bedbodem en natuurlijk wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Heeft u graag een matras die zich naar u vormt? Dan adviseren wij u ook een koudschuim matras te kiezen.

Dekbedden: van anti-allergisch tot dons

Ook vindt u in onze webshop van Dekbedenmatras.nl diverse dekbedden. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse anti-allergische dekbedden. Deze vindt u in de enkele uitvoering maar ook de 4-seizoenen uitvoering. De anti-allergie dekbedden zijn van synthetisch hollevezel of synthetisch microvezel. Daarnaast vindt u ook dekbedden van dons. U kunt al een dekbed van 65% dons kopen maar van 90 tot 100%. Andere materialen dekbedden die u bij ons kunt aanschaffen zijn katoen, natuurprodukt, wasbaar, wol. Tot slot bieden wij ook dunne zomerdekbedden aan zodat u ook in de warme zomers comfortabel kunt gaan slapen. Deze zomerdekbedden zijn van 100% katoen of van 65% eendendons.