Firma fair focus
Business / Business Services

De opmars van de elektrische scooter?

De elektrische scooter is duidelijk bezig aan een opmars. Met name vanwege de zorgen die we allemaal hebben om ons klimaat. Ongeacht waar je woont of waar je naartoe wilt, met een elektrische scooter ben je er in een mum van tijd. Daarom is het niet gek dat het vervoer op een elektrische scooter een steeds populairdere manier wordt om van de ene plek naar de andere plek te navigeren. Ze zijn leuk en of je nu gaat voor helemaal nieuw of tweedehands, het kan beiden bij Polderscooter. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Je hebt zelfs de keuze uit leasen of kopen bij Polderscooter!

Makkelijk in gebruik

Een elektrische scooter is ook nog eens gemakkelijk te bedienen en in gebruik en het beste van alles: als je in het bezit bent van een elektrische scooter help je niet alleen mee om de verkeersdrukte te verminderen, je helpt ook nog eens mee aan het verminderen van de schadelijke CO2-uitstoot.

Goed om te weten

Wat de reden ook is dat je overstag wilt gaan om ook een elektrische scooter aan te schaffen, er zijn dingen die je echt moet weten voordat je je eerste e-scooter pakt voor een ritje door de stad. Je hebt in Nederland een rijbewijs nodig om een scooter te mogen besturen. Natuurlijk ben je op een scooter kwetsbaarder dan in een auto, dus altijd goed uitkijken als je deelneemt aan het verkeer. Zelfs op een scooter is gepaste kleding geen overbodige luxe mocht je onverhoopt een valpartij maken. Weet je nog niet helemaal zeker of je je zuurverdiende spaargeld in één keer wilt besteden aan de aanschaf van een scooter? Je kunt bij Polderscooter je eerste scooter al rijden zonder je spaargeld kwijt te raken, simpelweg door te leasen! Neem gerust contact op met de professionals van Polderscooter voor meer informatie. Nog een pluspunt over de elektrische scooter is dat deze eigenlijk erg betaalbaar is, betaalbaarder dan een auto. En soms ben je net zo snel op de plek van bestemming met een scooter als met een auto.