Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

De houten vloeren van Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel kunt u terecht voor massieve houten vloeren en lamelvloeren. Wij leveren houten vloeren in eiken, Jatoba, Merbau en vele andere hardhoutsoorten. Wij laten het hout zelf importeren uit het land van herkomst en installeren vervolgens de vloeren zelf bij u thuis. Zo bent u niet alleen verzekerd van uitstekende kwaliteit, maar ook van een lagere prijs.

Houten vloeren van massief hout of parket

Wij produceren al bijna 20 jaar zelf houten vloeren. Hierbij heeft u de keuze uit een vloer van massief hout of parket. Bij het parket kunt u ook nog eens kiezen uit lamelparket en budget lamel. Bax Houthandel is één van de grotere Nederlandse producenten en wij hebben enorm veel ervaring. Alle planken en vloerdelen komen bij ons uit de eigen fabriek en worden verkocht in onze eigen vestigingen. Wilt u uw vloer laten installeren? Dat kan. Wij hebben zelf zeer deskundige parketteurs in dienst die deze vloer netjes installeren. Wij houden de prijzen laagt doordat wij de vloeren aan u leveren zonder tussenhandel.

Verschillende soorten

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende houtsoorten. Dit kan een lastige keuze zijn. Op onze site vindt u een keuzehulp. Er zijn namelijk verschillende afwegingen die u moet maken bij de aanschaf van een nieuwe vloer. Er zijn drie stappen die u moet doorlopen om tot een geschikte nieuwe vloer te komen. Eerst moet u nadenken over de houtsoort en de breedte. Naast de 30 verschillende houtsoorten, kunt u ook kiezen uit verschillende breedtes tussen de 18 en 21 centimeter. Vervolgens moet u nadenken over de houtselectie, oftewel grading. Dit geeft aan hoeveel knoesten er in het hout zitten. De laatste stap is de uitvoering van de plank. Kijk voor meer informatie op onze website.

Onze showroom

Wilt u liever hulp van een van onze medewerkers bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier kunt u terecht voor advies op maat. Onze showrooms zijn te vinden in Amsterdam, Barneveld, Utrecht en Zoetermeer. Wij zien u heel graag verschijnen in onze showroom!