Firma fair focus
Business / Business Services

De beste schuifpuien vindt u bij Schipper Ede!

Tegenwoordig zijn schuifpuien erg populair bij woningen en appartementen! Daarom wilde mijn vrouw en ik ook eentje laten maken in ons nieuwe appartement waar wij binnenkort in gaan wonen. We wisten alleen niet welk bedrijf de beste verkocht en ook door wie we dit moesten laten monteren, dus gingen wij op zoek naar het bedrijf om ons probleem op te lossen!

Op zoek naar goede schuifpuien voor het nieuwe huis

Om de zoektocht te beginnen naar een goede schuifpui, moesten we een selectie maken van verschillende soorten bedrijf. Mijn vrouw en ik zouden er allebei een paar opzoeken en met elkaar vergelijken. De eerste paar bedrijven die we tegenkwamen waren niks. Ze vroegen voor alles een hoge prijs en daar zat nog geen montage bij. Dus die bedrijven vielen al meteen af. Daarna kwamen we bij het bedrijf Schipper Ede. We bekeken samen de website en keken elkaar blij aan. Dit was het bedrijf wat ons moest komen helpen! Nadat wij hun collectie hadden bekeken gingen we een afspraak maken op kantoor om alles af te ronden. Op de afspraak kregen we veel advies en informatie over de schuifpuien. We werden steeds enthousiaster over het idee van een schuifpui bij ons in het huis. Maar er was nog een vraag die we moesten beantwoorden.

Aluminium of normale?

De vraag was of we normale schuifpuien zouden nemen of Aluminium. We konden het verschil niet zien tussen de twee soorten, dus vroegen we het aan de experts van Schipper Ede. Het verschil met een aluminium schuifpui is dat deze makkelijker te schilderen zijn als de verf er vanaf gaat en een slankere uitstraling geeft. Dit geeft ook meer licht in het huis, waardoor je niet veel energie hoeft te gebruiken voor de lampen! Ideaal! Dus we hebben gekozen voor de aluminium en het was zeker geen foute keuze!

Contact

Wilt u ook nieuwe schuifpuien laten monteren of kopen bij Schipper Ede? Bekijk de website van Schipper Ede voor het gehele assortiment van schuifpuien. Ze verkopen er nog meer producten, zoals kozijnen en openslaande deuren! Schipper Ede is de specialist als het om dit vakgebied gaat, dus neem snel contact op!