Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

De aluminium schuifpui

De aluminium schuifpui kan heel veel brengen aan een ruimte, niet in de eerste plaats ontzettend veel natuurlijk licht! Ineens is een hele muur meer open voor het zonlicht om doorheen te schijnen, en dat verlicht de ruimte (vaak een woonkamer) van binnen. Het natuurlijke effect hiervan is dat de woonkamer ineens een stuk lichter en groter overkomt! Het hele huis fleurt er eigenlijk van op en wordt er meer open van. Dat zijn slechts een paar van de voordelen van een aluminium schuifpui. Wij van Schipper Ede kunnen het weten, want wij zijn uw specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen sinds 1959! Van de productie, helemaal tot aan de plaatsing, wij zijn er voor u. 

Duurzame aluminium schuifpuien

Het beste aan aluminium schuifpuien zijn toch wel dat ze zeer duurzaam zijn. Niet alleen in de isolatie, waardoor ze energie besparen op de lange termijn, maar ook in een heleboel andere situaties. Neem bijvoorbeeld het onderhoud, wat voor deze schuifpuien bijna niet nodig is! Ze hoeven niet, in tegenstelling tot houten schuifpuien, geverfd te worden en dat scheelt op de lange termijn ook een heleboel onderhoudskosten. Dat betekent echter niet dat onze schuifpuien totaal geen kleur kunnen hebben, er zijn speciale technieken ontwikkeld waardoor kleuren met gebruik van lasers in het aluminium gelaserd worden. Hierdoor zit de kleur echt ín het materiaal, en dat zorgt ervoor dat het nooit onderhouden hoeft te worden. Bovendien is aluminium van zichzelf ontzettend duurzaam omdat het niet roest, lang meegaat en ontzettend stevig is. 

Slanke uitstraling

De schuifpuien van aluminium van Schipper Ede hebben een zeer slanke uitrusting die het aanzicht van de woning wonderen zal doen. Zeker vergeleken met een houten schuifpui of eentje van kunststof, is het mogelijk om veel strakkere uitvoeringen te verkrijgen die de hele woning een modern tintje geven. Het draagt ook nog eens bij aan extra lichtinval, omdat er natuurlijk meer oppervlakte beschikbaar is voor het glas. Dit, en nog veel meer kunt u als klant vandaag nog krijgen, wanneer u voor de aluminium schuifpuien van Schipper Ede kiest!

Gerelateerde artikelen

Amsterdamse VvE Beheerder

GPS Trackers

Filters voor regenwaterinfiltratie