Firma fair focus
Business / Business Services

Dak- en gevelbeplating voor een prachtig eindresultaat

Op zoek naar dakbedekking voor uw schuur, loods of huis? Renovatie of nieuwbouw; dakbeplating kan in alle gevallen een passende oplossing bieden. Inderdaad worden deze platen ook steeds vaker in de woningbouw toegepast. Was dat in eerste instantie een idee van andersdenkenden is het tegenwoordig steeds gewoner om een huis te verfraaien met platen. Industrieel is het kernwoord. Je kan kiezen voor een strakke of meer nostalgische uitstraling. Er is veel mogelijk en dat komt door de divers profileringen en  kleuren. Hierdoor kan ieder dak zijn eigen uitstraling krijgen. Het is de kunst van het kiezen!

Voor elk gebouw een passende dakplaat

Voor gebouwen met een traditionele uitstraling zijn er de dakplaten die op dakpannen lijken een uitkomst. Er zijn landen waar deze platen standaard op daken gemaakt worden dus dat betekent wel dat ze kwalitatief goed zijn. Kijk eens rond in Denemarken en je ziet ze overal. Ook bij daken met een beperkte helling zijn ze ideaal; er komt geen stuifsneeuw onder en zullen dus niet lekken waar gewone dakpannen dat wel gaan doen. Dakplaten komen in vele vormen. De profilering bepaalt de look, samen met de kleur. Er zijn legio combinaties mogelijk. Ook bij renovaties is dakbeplating een welkome afwisseling. Of gewoon een vervanging voor de verouderde platen.

Welke mogelijkheden biedt gevelbeplating?

Wat voor dakbeplating geldt gaat ook op voor gevelbeplating. In beide producten kan ook gekozen worden voor geïsoleerde platen. Hiermee versnelt de bouw zich en ontstaat er al snel een prettig binnenklimaat. Aan deuren en ramen is natuurlijk ook gedacht en deze zijn op verschillende manieren in te passen. Lichtstraten in het dak werken ook prachtig en verspreiden een prettig daglicht. Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van beplating? Ga dan vooral op onderzoek uit, laat u goed voorlichten en ervaar de voordelen van bouwen met dak- en gevelbeplating.

https://www.egbv.nl/