Firma fair focus
Business / Business Services

Cartoontime zorgt voor een lach

Op elk feestje, zakelijk of particulier, valt het werk van Cartoontime zeker weten in de smaak. Of u nu een zakelijk feestje of particulier feestje heeft voor te bereiden, u bent vast en zeker op zoek naar iets unieks. Naar iets speciaals. Naar iets dat zeker in de smaak valt bij jong en oud(er). 

Cartoontime zorgt voor een bijzondere herinnering aan een speciale dag

Met Cartoontime is uw feest of zakelijk event zeker weten, altijd geslaagd. Bent u belast met de voorbereidingen voor de verjaardag van uw zoon of uw dochter? Is er een doopfeest waarvoor u bent uitgenodigd en bent u op zoek naar een leuk en heel uniek cadeau voor de dopeling en zijn of haar ouders? Staat er een zakelijk event op de kalender en bent u op zoek naar een luchtige, maar unieke ervaring om al het zakelijke wat te doorbreken? Een mooie cartoon tekening van uw gasten mag dan zeker niet ontbreken. Daarnaast kan een cartoon ook heel goed gebruikt worden als achtergrond voor een uitnodiging of een gedenkwaardig cadeau voor een pasgeborene. Laat u verrassen door de kennis en kunde van Erwin Hogeboom. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander een ware belevenis te maken van elk event, feestje of bijeenkomst. 

Hilarisch

Bent u op zoek naar hilarisch entertainment op uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement? Erwin kan in enkele minuten karikaturen van uw gasten tekenen en hen een fantastisch aandenken aan uw evenement nalaten. Met een merknaam, bedrijf of logo zijn ze nog meer een aandenken. U bent verzekerd van een uniek entertainment en het trekt zeker weten een groot publiek aan! Neem zeker contact met hem op als u nog vragen heeft of wat meer informatie wilt ontvangen voordat u een beslissing neemt.

Juist voor iemand die alles al heeft

Ook als u op zoek bent naar een uniek geschenk, bent u bij hem aan het juiste adres. Vooral wanneer u uw hersenen pijnigt omdat u op zoek bent naar een geschikt cadeau voor iemand die eigenlijk al alles heeft. Een cartoon is het perfecte, unieke en eigenzinnige cadeau. Ideaal voor verjaardagen, bruiloften, als dankjewel voor de aanwezigheid van uw gasten of gewoon voor de lol!