Firma fair focus
Business / Business Services

Bij de autorijschool in Arnhem had ik binnen no-time mijn rijbewijs

Ik heb rijlessen genomen bij de autorijschool van Arnhem, Cees Vendrik. Ik werd bijna 18 jaar en het werd tijd dat ik ging beginnen aan mijn rijbewijs. Omdat ik bijna 18 was, kreeg ik mijn verjaardagscadeau al eerder en dat was dat zij mijn rijbewijs zouden betalen. Daar was ik super blij mee! Ik begon te zoeken op het internet welke rijschool in de omgeving Arnhem voor mij de beste was. Na even zoeken kwam ik op de volgende website van Cees Vendrik.

De beste autorijschool in de omgeving Arnhem

Ik ging er langs met mijn moeder voor een gesprek met één van de rij instructeurs. Ik had meteen een goed gevoel bij de persoon en we maakte meteen een afspraak voor mijn eerste les en bestelde een theoriepakket. Deze waren verrassend goedkoop vergelijken de prijzen die ik had gezien op het internet. Ik ben meteen aan de slag gegaan met leren voor mijn theorie examen. In de tussentijd was ik begonnen met lessen in de auto. Ik was erg nerveus en onzeker over mijzelf maar degene die naast mij zat stelde mij op z’n gemak en ik voelde mij snel al thuis in de auto. Na een maand had ik het rijden al een beetje onder de knie en moest ik mijn examen in theorie gaan doen. Ik was bang dat ik te veel fouten zou maken bij het examen voor de eerste keer. Maar gelukkig slaagde ik in een keer.

Mijn rijbewijs had ik sneller dan verwacht!

Nadat ik mijn theorie in de pocket had, gingen de rijlessen rap door. Ik begon mij steeds beter te voelen in de auto en had het gevoel dat ik goed bezig was. Na ongeveer 8 maanden mocht ik mijn examen doen. Ik had iemand anders naast mij zitten en ik was een beetje nerveus. Maar ik wist zeker dat mij dit ging lukken. Na een rondje te hebben gereden in Arnhem kwamen we weer aan op het eindpunt en zei de examinator: ‘Gefeliciteerd je bent geslaagd!’ Ik kon het bijna niet geloven. Al zo snel mijn rijbewijs kunnen halen! Dat had ik niet gekund zonder de goede autorijschool van Cees Vendrik.