Firma fair focus
Business / Business Services

Beplanting op kantoor

Een kantoor hoort levendig te zijn

Als u veel op kantoor werkt, wilt u van de kantoorruimte natuurlijk een gezellige en comfortabele plek maken. Een eigen ruimte waar u zich helemaal thuis voelt. Dit kan natuurlijk op talloze manieren. Bijvoorbeeld door enkele foto’s van uw partner en/of kinderen op het bureau te zetten of door het ophangen van uw favoriete posters of schilderijen. Een goed zittende bureaustoel doet ook veel goed, want als u uren moet zitten is hert wel fijn als dat op een stoel kan die lekker zit. Maar wat echt onmisbaar is in een gezellige kantoorruimte, is sowieso kantoorbeplanting. Kantoorbeplanting zorgt voor de nodige levendigheid en houdt de ruimte waar u werkt ook lekker fris.

Soorten kantoorbeplanting

Qua kantoorbeplanting zijn er veel mogelijkheden. Naast diverse soorten planten, kunt u kiezen voor grote planten die op de vloer gezet kunnen worden of kleinere plantjes voor in de vensterbank. U kunt kiezen voor vrolijke en uitbundige kantoorbeplanting, zoals de plant Croton (codiaeum) petra (met rode tinten) of de lichtgroene Dracaena surculosa mike. Maar er zijn meer opties qua kantoorbeplanting. Als u een exotische uitstraling zoekt, kunt u kiezen voor de palmachtige plant Cycas revoluta. Wilt u juist een strakke en daadkrachtige sfeer creëren in uw kantoor, dan is de miniboom-plant Ilex crenata dark green een goede keuze. Houdt u niet van het onderhoud van uw plant, dan kunt u overigens altijd nog kunstplanten voor uw kantoor aanschaffen.

De Plantenman heeft er veel van!

Welke planten u ook zoekt, bij Plantenman.nl gaat u zeker slagen. De Plantenman verkoopt een enorm assortiment levende planten, kunstplanten, groene wanden en plantenbakken die ideaal zijn om te gebruiken in kantoorruimtes. Zowel grote als kleine planten. Bekijk nu de webshop van Plantenman.nl en bestel meteen uw favoriete plant(en), tegen voordelige prijzen!