Firma fair focus
Business / Business Services

Beddenspecialist Nijkerk

Op zoek naar een beddenspecialist Nijkerk? Kies voor Kok Bedden!

Bent u op zoek naar een nieuw bed in Nijkerk, dan kunt u het beste een goed bekendstaande beddenspecialist nabij Nijkerk inschakelen: Kok Bedden. Kok Bedden is dé beddenexpert van Midden-Nederland die een ruime keuze biedt uit de beste merken bedden die er bestaan en tevens, doordat er direct wordt ingekocht bij de producenten, scherpe prijzen hanteert.

De voordelen van uw beddenspecialist

Bij Kok Bedden, dé beddenspecialist nabij Nijkerk, profiteert u van tal van interessante voordelen:

  • Een enorm assortiment bedden – Kok Bedden is de grootste aanbieder van bedden en bed-accessoires in Midden-Nederland. Met name de collectie massief houten bedden is enorm uitgebreid. Maar daarnaast kunt u bij Kok ook terecht voor matrassen, ledikanten, boxsprings, beddengoed, nachtkastjes, beddenbodems, vouwbedden en campingbedden.
  • Goede bereikbaarheid – de grote showroom van Kok Bedden bevindt zich in Putten en is vanuit Nijkerk zeer snel bereikbaar.
  • Jarenlange ervaring – als beddenspecialist heeft Kok Bedden meer dan 40 jaar ervaring. U als klant profiteert hiervan, want wij weten exact aan welke eisen goede bedden en matrassen moeten voldoen.
  • Voordelige prijzen – door de decennialange ervaring als beddenexpert heeft Kok goede banden opgebouwd met de producenten en leveranciers van de bete bedden ter wereld. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe prijzen inkopen, waar u van meeprofiteert. Regelmatig hebben wij bedden in de aanbieding, zoals u kunt zien op onze sale-pagina.

 

Kom gerust een keer langs!

Aarzel niet langer en kom gewoon een keer langs bij Kok Bedden in Putten. Uiteraard kunt u ook eerst de webshop bezoeken, om de enorme collectie bedden, matrassen en toebehoren te bewonderen. Bekijk in de winkel of online!