Firma fair focus
Business / Business Services

Amsterdamse VvE Beheerder

 

Bij de Amsterdamse VvE Beheerder kunt u al uw taken omtrent het onderhoud en alle financiële en administratieve aspecten van het beheer van uw pand uit handen laten nemen. Als vastgoedspecialist kunnen we een MJOP opstellen om ervoor te zorgen dat er over de jaren heen voldoende en goed onderhoud wordt gedaan. Daarbij is het aansturen van bouwkundige en technici van belang.

Aan de andere kant kan Amsterdamse VvE Beheerder zorgen dat alle administratie op orde is. Zijn alle verzekeringen rond? Worden deze naar behoren aangesproken op het moment dat er daadwerkelijk schade aan vastgoed is geconstateerd? En wie onderhoudt het contact met de verzekeringsmaatschappij en de vereniging van eigenaren? Al deze vragen kan Amsterdamse VvE Beheerder beantwoorden met hoogwaardige service van specialisten in vastgoed.

MJOP opstellen

Als u op de lange termijn onderhoud wilt laten doen dan kan de Amsterdamse VvE Beheerder u helpen bij het opstellen van een MJOP. Dit Meerjarenonderhoudsplan is absoluut noodzakelijk indien u het appartementencomplex of het wooncomplex dat uw vereniging van eigenaren beheert volledig veilig wilt houden voor uw huurders. Daarbij zal er het een en ander geregeld moeten worden met verschillende partijen. Amsterdamse VvE Beheerder heeft de expertise om alle betrokkenen met elkaar in contact te brengen en de communicatie vloeiend te laten verlopen. Daarbij wordt er tevens een advies gegeven, wordt alles gedocumenteerd en zullen de offertes kritisch worden bekeken.

Specialisten in vastgoed

De Amsterdamse VvE Beheerder is de specialist in vastgoed. We hebben kennis van alle onderdelen en kunnen dankzij ons handige netwerk altijd aan de mensen komen die als tijdelijke of als meer permanente invalkrachten kunnen dienen. Zo wordt u op ieder vlak ontzorgd door een VvE beheerder uit Amsterdam en kunt u ervan op aan dat uw vastgoed goed behandeld zal worden. Schakel om die reden een vastgoedspecialist in die uw werk lichter maakt.