Firma fair focus
Business / Business Services

Advocaat Ede nodig? Ja of nee?

Niet elke juridische kwestie vereist de inzet van een advocaat Ede. Wanneer zich een situatie voordoet met betrekking tot een juridisch geschil, uitdaging, of deal, kan het echter zijn dat u zeker geen enkel risico wilt lopen. Oké goede juridische vertegenwoordiging kost geld, maar het kan u helpen om uit een aantal netelige situaties te komen. Situaties zoals bijvoorbeeld een slechte echtscheiding of wanneer u uw baan dreigt te verliezen. De advocaten van Vallei Advocaten hebben expertise op diverse gebieden: van ondernemingsrecht en arbeidsrecht tot personen- en familierecht en mediation.

Advocaat Ede heeft ruime ervaring

Een ervaren advocaat Ede heeft naar alle waarschijnlijkheid zaken gezien die vergelijkbaar zijn met de uwe, of weet in ieder geval genoeg om een berekende inschatting te maken over hoe het kan worden opgelost tijdens de rechtszaak. Soms is een schikking de beste keuze, terwijl het andere keren zinvoller is om uw zaak door te zetten naar de rechtbank. Een advocaat kan ook helpen bij het onderhandelen over een eerlijke schikking met de tegenpartij. Wanneer u géén advocaat in de arm neemt, bent u op voorhand over het algemeen in het nadeel als de tegenpartij juist wel een advocaat heeft. De Nederlandse wet is te ingewikkeld en de advocaat van uw tegenstander zal met zekerheid zijn voordeel willen halen en dus profiteren van deze ongelijkheid.

Wat kan Vallei Advocaten voor uw bedrijf betekenen?

Simpel gezegd, zij helpen ondernemers bij het oplossen van hun problemen. Misschien nog belangrijker, ze helpen ondernemers te begrijpen welke problemen ze kunnen krijgen en met welke problemen ze kunnen worden geconfronteerd in de toekomst. Ze helpen bedrijfseigenaren bij de start van hun bedrijf en welke rechtsvorm het meest aantrekkelijk is. Ze stellen contracten op, geven inzicht in welke formulieren u nodig heeft bij het aannemen van medewerkers of het aantrekken van een nieuwe klant? Ze helpen wanneer er sprake is van contractbreuk bijvoorbeeld wanneer een klant niet betaalt of een werknemer bedrijfsgeheimen? De professionals van Vallei Advocaten zullen namens u onderhandelen en pleiten, en dienen een rechtszaak in wanneer dat nodig blijkt.

Contact

Als zelfstandig ondernemer denkt u vast een keer te vaak dat u geen advocaat nodig heeft, dat u het wel zelf kan. Dat is het juiste moment om contact op te nemen met Vallei Advocaten omdat het beter is uw tijd te besteden aan het runnen van uw bedrijf dan te proberen zelf een juridische situatie op te lossen.