Firma fair focus
Business / Business Services

Acrylplaten badkamer

Van bad naar inloopdouche met acrylplaten

Heeft jouw bad zijn beste tijd gehad? Of wordt het gewoon weinig gebruikt en zou je beter een inloopdouche kunnen gebruiken? Het lijkt misschien een hele klus maar met slechts enkele stappen kan je jouw bad vervangen door een inloopdouche zonder veel breekwerken en schade.

Door jouw bad te vervangen krijgt je badkamer met een minimum aan werken en materialen een nieuwe moderne look zonder ze helemaal te moeten renoveren. Daarnaast brengt een douche voordelen als waterbesparing, ruimtebesparing en gebruiksgemak met zich mee.

Bathman tovert jouw bad om tot een inloopdouche met behulp van acrylplaten. Acrylplaten zijn vederlicht, ondoorzichtig, onbreekbaar, duurzaam, kwaliteitsvol, flexibel én betaalbaar, wat maakt dat acryl het ideale materiaal is voor jouw douchewanden. Door hun neutrale uitzicht, passen ze in elke badkamer.

Van bad naar inloopdouche in 10 stappen:

  • Ten eerste is het belangrijk om na te kijken of er een wateraansluiting en afloop aanwezig is. Aangezien de douche meestal op de plaats komt van een verouderd bad komt, is dit in de meeste gevallen wel in orde.

  • Vervolgens wordt het bad weggehaald zonder onnodige breekwerken.

  • De leidingen voor wateraansluiting-en afloop worden verplaatst naar de juiste locatie voor jouw douche.

  • Vooraleer de doucheplaat geplaatst kan worden, moet de vloer met chape dichtgemaakt worden.

  • Als de chape hard is kan de douchebak vastgelijmd worden met speciale lijm.

  • Vervolgens kunnen de acrylwanden geplaatst worden. De acrylplaten worden op maat gesneden en zijn gemakkelijk in onderhoud.

  • Als laatste wordt jouw inloopdouche afgewerkt met kranen en een douchekop naar keuze. Ook kan er in deze fase een glazen douchescherm geplaatst worden.

 

https://www.bathman.be/acryl-douchewand/