Firma fair focus
Business / Business Services

VvE beheer VT2000 in Rotterdam

 

VvE beheer in Rotterdam – Het is van groot belang dat het beheer van een Vereniging van Eigenaren goed wordt verzorgd. De factor tijd speelt een belangrijke rol, waardoor het beheer vaak niet goed kan worden uitgevoerd. Daarom wordt het beheer vaak uitbesteed aan een professionele VvE beheerder. Het uitbesteden van het beheer bespaart voor de eigenaren veel tijd.  Daarnaast hebben zij als voordeel dat zij op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe regel- en wetgeving.

Kenmerken VT2000

Voor het VvE beheer in Rotterdam werken veel VvE’s met VT2000. Dit is een  professionele beheerder van verenigingen van eigenaren. VT2000 VvE beheer is in 1997 opgericht. VT2000 staat bekend als klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Dit uit zich in de 24/7 bereikbaarheid, alsmede door de calamiteitendienst. In 2013 is voor het eerst het SKW certificaat ontvangen. Dit is het belangrijkste productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. De eisen zijn vastgelegd in de nationale beoordelingsrichtlijn. Rond de 30 beheerders hebben het SKW certificaat ontvangen.

Diensten VT2000

De diensten die worden aangeboden aan de Verenigingen van Eigenaren in Rotterdam voor het VvE beheer zijn onder andere de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie en het technisch VvE beheer. Dit is een uitgebreid pakket aan diensten. De Vereniging van Eigenaren kan er ook voor kiezen om een deel van het beheer uit te besteden.

VT2000 heeft ook een dochteronderneming: De Amsterdamse VvE Beheerder. Deze organisatie is in te schakelen voor uw VvE beheer in Aalsmeer. 

Contact VvE beheer Rotterdam

Wilt u meer uitleg over VvE beheer in Rotterdam of andere steden in de regio Rijnmond? Of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000 in Rotterdam? Bel 0174-286262 om in contact te komen met één van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies! VT2000 is de juiste keuze voor een Vereniging van Eigenaren.