Firma fair focus
Business / Business Services

Volg een heftruckopleiding in Zwolle!

Een goede heftruckopleiding bij jou in de buurt

Beheer je een organisatie waarin veel gebruik wordt gemaakt van heftrucks? Dan is het verstandig om je werknemers grondig te laten instrueren door een heftruckopleiding in Zwolle. Dit eisen de Arbo-wet en verzekeraars. Wanneer je dit zomaar bij iemand laat doen of door andere werknemers op de werkvloer, dan weet je niet dat deze instructies zorgvuldig en volledig zijn gegeven. Daarnaast heb je geen enkel bewijs voor de Arbo-wet en verzekeraars. Laat daarom je werknemers instrueren bij een heftruckopleiding in Zwolle. Wanneer je een goede heftruckopleiding zoekt voor je medewerkers, dan speelt de locatie ook een doorslaggevende rol. Wanneer je werknemers vele kilometers moeten maken om naar de heftruckopleiding te gaan, dan zitten hier vanzelfsprekend kosten aan verbonden die waarschijnlijk voor jou zijn. Met een heftruckopleiding in Zwolle en 13 andere opleidingslocatie is er altijd een heftruckopleiding bij jou in de buurt! 

Een heftruckopleiding die veel diversiteit kent

Tijdens de heftruck wordt veel aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Je hoeft dus nooit lang te studeren of eindeloos te oefenen. De heftruckopleiding is zo ingedeeld dat je verschillende heftrucks kunt besturen en je verschillende ladingen kunt verplaatsen. Zo hebben we verschillende parcours opgezet voor het nemen van kleine bochten en het draaien om krappe hoeken. Zo leren jouw medewerkers de volledige controle te bewaren over de heftruck en efficiënt maar vooral veilig te werken. 

Een heftruckopleiding op maat

Er zijn verschillende soorten opleidingen te volgen. Zo leren wij iedereen sowieso veilig te werken met een electropallettruck en krijg je een stapelaartraining. Je hebt de mogelijkheid om een basis-, gevorderde- of experts opleiding te volgen. De basisopleiding is speciaal voor beginners, de gevorderdenopleiding is voor mensen die al enige kennis over een heftruck hebben maar nog geen heftruckcertificaat hebben en een expertopleiding is een opleiding voor mensen waarvan de geldigheid van het heftruckcertificaat is verlopen en deze verlengt moet worden. 

http://www.blomopleidingen.nl/