Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Vergroot vandaag nog jouw badkamer luxe

Na een lange dag op visite geweest te zijn bij jouw kinderen en kleinkinderen plof je voorzichtig op de bank neer. Jouw huis is helemaal proef gemaakt voor ouderen, zodat je niet toevallig tegen de tafelpunt stoot en een bloeduitstorting veroorzaakt of uitglijdt op de gladde badkamertegels. Ook zijn er beugels geïnstalleerd op verschillende plaatsen in de badkamer en het toilet, zodat jij steun kan vinden bij het aan- en uitkleden en het naar de wc gaan. Echter, bij een huis geschikt voor ouderen is nog één uitvinding onmisbaar. Ontdek daarom nu de lichaamsdroger van Lavicta!

Lavicta houdt zich al lange tijd bezig met het optimaliseren van het badkamer comfort voor ouderen, mindervaliden en mensen met huidproblemen. Voor deze groepen mensen is het regelmatig een probleem om zich volledig af te kunnen drogen met een handdoek. Zij willen het liefst afdrogen zonder handdoek en dát is met de full body dryer helemaal mogelijk! Deze droger blaast namelijk een warme deken van lucht over jouw lichaam heen, waardoor jij volledig tot rust kan komen en ondertussen ook nog eens afgedroogd wordt. In drie eenvoudige stappen ben jij weer fris en fruitig en zijn er geen achtergebleven druppels meer te vinden op jouw lichaam. Na de douche kun je eenvoudig op de grote, witte knop drukken, waarmee jij de lichaamsdroger activeert. Nu hoef jij alleen nog even een rustig rondje te draaien, zodat ook jouw rug en schouders droog geblazen kunnen worden. Stap onder de douche vandaan en voel je als herboren!

Heb jij vaak last van huidproblemen of heb je moeite met het verplaatsen in huis? Maak het leven niet ingewikkeld voor jezelf en schaf de lichaamsdroger van Lavicta aan! Niet alleen help jij jezelf daar enorm mee, maar ook ben je goed bezig voor het milieu. Door de handdoeken de deur uit te doen, hoef jij niet langer water en chemicaliën te verbruiken en het milieu hiermee te belasten. Aarzel dus niet langer over deze investering, maar vergroot jouw badkamer luxe.

https://lavicta.nl/

Gerelateerde artikelen

Grafstenen uit Alkmaar

Een hooggekwalificeerde iPhone reparatie

Via de website loodgieter-leeuwarden.nl heb ik het snel geregeld