Firma fair focus
Business / Business Services

Een touringcar huren op een prettige manier

Noot is de ideale partner als u een touringcar wilt huren (klik hier voor touringcar huren). Dit kregen wij te horen van een zakelijke partner van ons, zij kwamen er eigenlijk bij toeval achter dat wij ook op zoek waren naar een touringcar om te huren. Als bedrijf wilden wij namelijk met zo’n vijftig mensen een dagje weg. Om onze medewerkers echt op alles te trakteren, leek het ons de beste optie om een touringcar te huren. Zo kon iedereen in een keer vervoerd worden en hadden wij geen last van veel, onnodig gedoe. Toen wij besloten hadden om een touringcar te gaan huren, zijn wij eerst in onze eigen omgeving gaan kijken of wij goede mogelijkheden wisten. Zo werden wij dus getipt op de touringcars van Noot, een tip waar wij achteraf gezien erg blij mee zijn geweest!

 

Veel verschillende mogelijkheden voor het huren van een touringcar

 

Toen wij besloten hadden om ons meer te oriënteren op de verschillende mogelijkheden om een touringcar te huren, zijn wij een kijkje gaan nemen op de website van Noot. Hier zagen wij dat het mogelijk was om touringcars te huren in verschillende soorten en maten. De kleinste touringcar was geschikt voor zestien personen, de grootste touringcar voor 64 mensen. Omdat wij in totaal met 52 mensen op stap wilden, was dit een goede optie voor ons. Hierdoor zouden wij een van de grotere touringcars van Noot nodig hebben. De touringcars waren ook nog eens beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo konden wij kiezen uit simpele, maar comfortabele touringcars, maar ook uit luxere varianten. Wij besloten uiteindelijk om te kiezen voor de comfortabele touringcar. Onze rit duurde niet heel erg lang en daarom vonden wij ook wel dat wij vervoerd konden worden met de simpele touringcar.

 

Een erg leuk dagje uit!

 

Op de dag zelf ging alles erg goed, de chauffeur was ruim op tijd en daardoor konden wij goed op tijd vertrekken richting ons dagje uit. Ook was de touringcar erg schoon en had iedereen genoeg beenruimte. Door het enthousiasme van de chauffeur, was de rit nog leuker en hebben wij ons geen moment verveeld. Wij zijn erg te spreken over de service van Noot en zullen de touringcars zeker aanraden aan anderen!