Firma fair focus
Business / Business Services

Opslagruimte in Utrecht

Opslagman.nl geeft je professioneel advies over de beste opslagruimte in Utrecht voor al jouw persoonlijke spullen.

De Opslagman biedt opslagruimte in Utrecht aan voor zowel de particuliere gebruiker als de zakelijke gebruiker. Maar altijd afgestemd op de individuele wens van elke gebruiker. De opslagruimtes in Utrecht / Nieuwegein, Amerongen en Veenendaal zijn schoon, droog en veilig. Je eigen opslagruimte is met een persoonlijke toegangscode elke dag dagelijks toegankelijk tussen 06.00 en 23.00 uur. En op aanvraag kan er zelfs een 24-uurs toegankelijkheid overeengekomen worden. Via Opslagman zul je gemak ervaren. Zij zullen er alles aan doen om jou een oplossing op maat te kunnen bieden.

Hoe wordt de opslagruimte in Utrecht beveiligd?

Zowel de vestiging als je persoonlijke opslagruimte in Utrecht is voorzien van een camerasysteem waarmee zowel het terrein als de opslagruimte 24/7 beveiligd wordt. Door gebruik te maken van een persoonlijke toegangscode voor elke huurder van een opslagruimte, kan de veiligheid van alle dierbare spullen geboden worden. Elke opslagruimte is voorzien van een los slot, maar het staat je uiteraard vrij om een extra slot te huren via Opslagman of een eigen extra eigen slot te gebruiken. Mocht je nog meer vragen hebben over de beveiliging van onze opslagruimtes, staan de medewerkers dagelijks tussen 08:00 uur en 21:00 uur voor je klaar om al je overige vragen te beantwoorden.

 

Hanteert Opslagman een minimale huurperiode voor een opslagruimte in Utrecht?

Bij Opslagman zit je niet aan een zogenaamd wurgcontract vast wanneer je een opslagruimte in Utrecht / Nieuwegein, Amerongen of Veenendaal huurt. De minimale periode is slechts één maand. Bevalt de ruimte je niet, of wil je tussentijds switchen naar een grotere of kleinere ruimte, ook dat is geen probleem.

Heb je geen transport naar je opslagruimte in Utrecht?

Speciaal voor jou als huurder van een opslagruimte in Utrecht zonder geschikt vervoer, werkt de Opslagman samen met een professioneel verhuisbedrijf. Hierdoor kunnen zij een goedkope ophaalservice aanbieden. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen voor de speciale ophaalservice door Opslagman. Het kost je slechts € 39,- per uur voor een bakwagen met chauffeur. En € 0,50 per km. Je bent gelukkig niet gebonden aan werkdagen, want de bakwagen met chauffeur is speciaal voor jou zelfs 7 dagen per week inzetbaar.

Voor de volledige voorwaarden verwijs ik je graag naar de website www.opslagman.nl.

 

Je ziet het, jouw opslag kan door de Opslagman volledig veilig en gemakkelijk uit handen worden genomen.