Firma fair focus
Business / Business Services

Maak een innerlijke reis met Ayahuasca

Ayahuasca is een veelzijdige medicinale plant. Het heeft het potentieel om PTSS, depressie, angst, verslaving en kanker te behandelen. Hier enkele medicinale voordelen van Ayahuasca. Ik weet zeker dat je interesse in Ayahuasca nog groter zal zijn dan op het moment dat je (per toeval?) op deze blog terecht kwam.

Medische voordelen van Ayahuasca

Hoewel sommigen Ayahuasca willen uitproberen voor een andere ervaring, bijvoorbeeld transformatie, willen anderen gewoon genezing. Sommige patiënten die niet tevreden zijn voor de behandeling van PTSS of depressies wenden zich tot Ayahuasca. Anderen met terminale ziekten zoals kanker proberen het ook in de hoop op een verbetering.

Depressie

Ayahuasca kan een depressie verminderen binnen twee tot drie uur na inname. Dit geneesmiddel lijkt veel op farmaceutische antidepressiva en verandert de concentratie van serotonine, de neurotransmitter die de stemming bevordert. Een andere manier om depressie te verlichten is door de werking van de werkzame stof DMT, de psychoactieve chemische stof waarvan bekend is dat ze spirituele openbaringen en ervaringen opwekt.

Kanker

Een aantal Ayahuasca-gebruikers die naar Peru gingen, keerden terug naar huis en voelden zich gerevitaliseerd. Sommige anderen probeerden Ayahuasca ergens anders uit en krijgen nog steeds dezelfde voordelen van genezing.

PTSS

Ayahuasca helpt PTSS-patiënten hun trauma te overwinnen door hun onderbewustzijn te (re)activeren. Het herschept vervolgens de hersenen door omgevingsfactoren en -symptomen te reorganiseren en te neutraliseren. Het brengt ook de traumatische ervaring naar de bewuste geest voor verwerking en integratie in iemands leven met diepere betekenis, zonder de emotionele intensiteit te herhalen die ermee gepaard ging.

Voordelen voor gezondheid en genezing van Ayahuasca

Naast het behandelen van PTSS, depressie en kanker, biedt Ayahuasca gezondheids- en genezende voordelen met zijn transformerende effecten. Het versterkt niet alleen je lichaam, maar het herstelt ook je geest. Het helpt bij het uitbreiden en verdiepen van de bekende ervaringen samen met iemands bewustzijn capaciteit. Het komt ten goede aan mensen die bewust op zoek zijn naar relaties, diepere zin van het leven en spirituele voldoening. Het laat je een beter inzicht krijgen in het mentale begrip van je leven en onthult een diep begrip van je situatie.

De professionals van Innerlijke Reis staan je graag met raad en daad bij wanneer je samen met hen een innerlijke reis maakt met Ayahuasca om je denken, reactie, zelfreflectie en overtuigingen nog intenser en levendiger te laten worden.