Firma fair focus
Business / Business Services

Loopbaanbegeleiding

Waarom zou je voor AdXpert kiezen bij loopbaanbegeleiding? Daar zijn minstens drie redenen voor, die we nu kunnen verzinnen. De eerste is onze coaches. De coaches voor loopbaanbegeleiding van AdXpert zijn doelgericht, hebben heel veel ervaring en deskundigheid die jij goed kan gebruiken. De tweede reden is hoe effectief onze menselijke en professionele aanpak is, die we altijd op maat maken voor iedere nieuwe loopbaanbegeleiding. We werken namelijk altijd volgens de oplossingsgerichte aanpak, met innovatieve instrumenten. Tot slot prijzen we onze transparante werkwijze aan, die tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar is! We zorgen bij onze loopbaanbegeleiding voor communicatie die vooral helder blijft tussen de werkgever en de coach, door gebruik te maken van een maandelijkse rapportage.

Wat voor een loopbaanbegeleiding?

Je wilt dus loopbaanbegeleiding van AdXpert, maar het is handig om te weten wat je dan kan verwachten. Er zijn een paar keuzemogelijkheden bij AdXpert voor loopbaanbegeleiding of outplacement.

Loopbaanbegeleiding met erkend psycholoog

Bij deze versie van loopbaanbegeleiding krijg je te maken met een ervaren psycholoog die jouw loopbaanvragen op scherp stelt. De deskundige gaat vervolgens, jouw persoonlijke situatie in acht nemend, een testprogramma opstellen als onderdeel van de loopbaanbegeleiding. Nadat de test gemaakt is, zal de psycholoog de uitslag interpreteren voor de loopbaanbegeleiding. Daarna volgt een adviesgesprek waar je verder mee kunt in de loopbaanbegeleiding.

Uitgebreide loopbaanbegeleiding van AdXpert

Bij dit zorgvuldig samengestelde loopbaanbegeleidingstraject van AdXpert krijg je optimale loopbaanbegeleiding. Deze keuze is voor professionals. De loopbaanbegeleiding omvat drie gesprekken, en de testuitslag wordt dan besproken met een psycholoog, een geregistreerde arbeidsdeskundige en een loopbaancoach. Het advies wordt dan met jou besproken.

Outplacementtraject

Dit is de laatste keuze voor loopbaanbegeleiding. Dit programma bestaat uit een paar onderdelen die als volgt gaan: een talentenanalyse, een loopbaan oriëntatie, een sollicitatie- en vaardigheidstraining, allemaal met individuele coaching. Bij deze vorm van loopbaanbegeleiding maken we gebruik van ons uitgebreide bedrijvennetwerk en zetten we TrjcT in. Weet jij al voor welke vorm van loopbaanbegeleiding je gaat? Kom op onze website kijken! Daar kunnen we je vast verder helpen met oriënteren en advies geven over welke keuze het beste bij jou past.