Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Interieurprojecten van GRIP

Als het op interieurprojecten aankomt, dan kunt u het beste bij GRIP interieurprojecten terecht. Wij bieden namelijk begeleiding op uw project met een optimale balans die gehanteerd wordt tussen vormgeving en functionaliteit. Op deze manier hoeft u geen grip te verliezen op de kwaliteit van het eindproduct, het budget wat ervoor nodig is én de planning waar het allemaal mee mogelijk wordt gemaakt. Hoe doen we dit? Daar zullen we in de rest van dit artikel wel even op ingaan. 

Meer GRIP op interieurprojecten

Zoals we al eerder noemden, met GRIP krijgt u meer grip op alles omtrent uw interieurprojecten. Ons doel is om uw project zo inzichtelijk te maken, dat u een en al herkenning voelt het moment dat u over de drempel stapt. Het is namelijk de bedoeling dat u met een project weet waar u naartoe werkt, en het eindresultaat niet aan het lot overlaat. Het moet van tevoren duidelijk zijn, zodat er in heldere stappen naar de afsluiting toegewerkt kan worden. 

De aanpak van GRIP

Hoe doet GRIP dat dan? Als eerste gaan we met elkaar vergaderen, eigenlijk precies de activiteiten die u in ieder geval verwacht te gaan doen in de ruimte die omgebouwd wordt. Het is namelijk belangrijk om al een gevoel te krijgen van de benodigdheden van een ruimte door de geplande activiteiten binnen de ruimte al een keer gedaan te hebben. Doordat je begint met niets, realiseer je je ineens wat er allemaal nodig is. 

De ruimte

Het belangrijkste aan een ruimte waarin u werkt is dat het moet stimuleren om te inspireren. Er zijn een heleboel aspecten die daar van invloed op kunnen zijn, zoals de ruimte, de materialen en de kleuren. Het zijn allemaal factoren die inspelen op de beleving van een ruimte, en zonder een goed samenspel krijg je een afleidende, frustrerende en moeilijke plek om te kunnen focussen. Daarom kunt u met GRIP de perfecte balans behalen tussen een mooie en functionele werkplek. Zodra alles af is, en u de ruimte binnenstapt, is het alsof u een déjà-vu ervaart, omdat u het eigenlijk al kende.