Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

In2Mediation – uw mediator in Scherpenzeel en omgeving

Zit u eraan te denken om een mediator in te schakelen in Scherpenzeel? Dan staat ‘In2Mediation’ graag voor u klaar. In2Mediation is met name gespecialiseerd in echtscheidingen. Een echtscheiding is natuurlijk in geen geval een leuke gebeurtenis maar met In2Mediation kunt u het proces zo soepel mogelijk laten verlopen. In2Mediation is van begin tot eind aanwezig bij uw echtscheiding zodat u zeker weet dat u op ons terug kan vallen wanneer dat nodig is. Bekijk deze mediator in Scherpenzeel.

Mediator bij echtscheidingen in Scherpenzeel

U heeft (samen met uw partner) besloten om te gaan scheiden en heeft besloten om hierbij een mediator in Scherpenzeel in te schakelen. Als u hiervoor kiest, kiest u niet alleen voor een fijne werkwijze maar ook nog eens de goedkoopste. Mediation is namelijk een stuk goedkoper dan een advocaat inschakelen. Anneruth van In2Mediation is gespecialiseerd als het gaat om echtscheidingen en helpt u erbij om samen tot een voordelige en duurzame oplossing te komen waarbij de relatie tussen twee partijen niet beschadigd wordt. Gezien u misschien ook nog kinderen heeft, is het belangrijk om samen tot een oplossing te komen in plaats van lijnrecht tegenover elkaar te staan. 

Werkwijze In2Mediation

Er komt altijd veel kijken bij een echtscheiding daarom kan het fijn zijn als een mediator u helpt bij het houden van overzicht van de situatie. Om dit overzicht te behouden, werkt In2mediation met een stappenplan. Als eerst gaat zij inventariseren; wat is het probleem en wie/wat is er bij betrokken, daarna gaan we de afspraken over de kinderen na en verdelen we het vermogen, ook gaan we het hebben over de alimentatieberekening en het pensioen. Zodra u het samen eens bent over deze onderwerpen, wordt er een plan opgesteld die door u beide moet worden ondertekend. Deze getekende papieren worden samen met een verzoekschrift naar de rechtbank gestuurd om uw echtscheiding waar te maken. Hierbij wordt er echter wel een advocaat ingeschakeld maar u krijgt hiervoor direct een kostenplaatje zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wilt u meer weten? Stel dan uw vraag aan Anneruth op de website van In2Mediation