Firma fair focus
Business / Business Services

HSV-tmp

Wie is HSV-tmp? Wij zijn een specialist in groot, en we hebben een passie voor kunststof. HSV-tmp is een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van de fabricage van grote kunststof producten. We vinden het waanzinnig interessant, en hopen klanten op de lange termijn te behouden voor meerdere grote projecten. HSV-tmp heeft fabrieken in Leeuwarden en in Ede, hier doen we niet alleen aan de ontwikkeling, maar ook de productie van innovatieve behuizingen, vormdelen en andere dingen die onze opdrachtgevers nodig hebben. Dit doen we voor de meest uiteenlopende branches, wat ons werk zo interessant maakt!

Wat kan HSV-tmp?

Wat kan HSV-tmp allemaal? Waarvoor kan je het beste bij ons terecht? HSV-tmp is gespecialiseerd in hogedruk spuitgieten, en thermoplastische schuimgieten. Daarnaast is HSV-tmp ook gespecialiseerd in grote kunststof producten, denk hierbij aan voorwerpen die gaan van 1 tot wel 25 kilogram. Daarnaast kunnen we ook kleine tot middelgrote series uitbrengen, de productiecapaciteit van HSV-tmp gaat van duizend tot wel honderdduizend stuks per jaar!

Waarom naar HSV-tmp?

Waarom zou je voor HSV-tmp kiezen? Dat komt doordat wij graag constructief meedenken met onze klanten gedurende het gehele ontwikkelingstraject. Wanneer een klant naar HSV-tmp komt met een idee, dan gaan we samen aan de slag om dat idee een realiteit te maken. Wij van HSV-tmp weten waar het product aan moet voldoen, en dat nemen we mee in het ontwikkelingsproces. HSV-tmp gebruikt hierbij onze kennis van de technologie, we weten wat de limieten zijn en wat de mogelijkheden zijn. Dat is niet het enige, we zijn allemaal ontzettende nerds als het aankomt op onze passie voor kunststof, en dat zal je merken wanneer je met ons samen gaat werken. HSV-tmp probeert tot productverbeteringen te komen waar onze klanten nog nooit van hadden durven dromen. Daarnaast is HSV-tmp erg goed in het besparen van kosten tijdens het productieproces, iets waar onze klanten óók erg fan van zijn. Wij willen jou graag helpen om jouw idee een realiteit te maken, dus neem snel contact met ons op! Des te eerder des te beter, dan kunnen we gelijk aan de slag. HSV-tmp voor iedereen.