Firma fair focus
Business / Business Services

Geen afdichtingstaak te gek Cosmofin PVC

Wilt u uw dak hoogwaardig isoleren? Dan is het gebruik van Cosmofin PVC iets voor uw dak. Cosmofin PVC kunststof dakbedekking is eenvoudiger, veiliger en sneller te installeren dan andere dakbedekking, zoals bijvoorbeeld Resitrix EPDM of Firestone Ultraply TPO. Dit komt omdat het materiaal licht en flexibel is. Het voldoet aan de hoogste denkbare eisen met een geweldige prestatie op het gebied van waterwerende bescherming. Deze Cosmofin PVC wordt in eigen huis geproduceerd om de kwaliteit hiervan te waarborgen.
Cosmofin PVC is al jaren bekend in Duitsland en dus geen nieuwe naam in de markt. De combinatie van polyester weefsel met een hoogwaardig productie procedé zorgt voor een geweldige kwaliteit op het gebied van dakbanen. Het materiaal is erg plat waardoor het materiaal makkelijk te verbinden is met andere dakbanen. De verbinding worden met hete lucht gelast. Daarnaast biedt het logistiek veel gemak.

Cosmofin PVC is leverbaar in verschillende maten en varianten voor platte en hellende daken. Dit betekende dat je net zoals EPDM maatwerk ook met een PVC variant veel maatwerk kan verrichten. Daarnaast zijn er nog allemaal afgestemde accessoires beschikbaar voor een fraaie afwerking.

Voordelen:

  • Cosmofin PVC heeft een grote verouderingsweerstand. Hierdoor behoud het langdurig de kleur.
  • Voldoet aan nationale en internationale hoge eisen.
  • Het gebruik van open vuur is niet nodig
  • Cosmofin PVC is makkelijk te verwerken omdat het materiaal licht en flexibel is.
  • Cosmofin PVC is een duurzame oplossing die een levensverwachting heeft van 30 jaar.

Maak ook gebruik van de juiste isolatie

Naast dakbedekking moet je voor je dak ook de juiste isolatie gebruiken. PIR isolatie of Unilin PIR is een kunststof die gebruikt wordt voor isolatie en kent een hoge isolatiewaarde. Daarnaast waarborgt dit product een grotere brandveiligheid. En is netzoals Cosmofin PVC een licht materiaal dat makkelijk te verwerken is. Daarnaast zijn de platen zeer sterk waardoor het beter beloopbaar is. Ook door de hogere isolatiewaarde blijven de platen erg dun waardoor muren of vloeren altijd erg dun blijven. De combinatie van Cosmofin PVC en Utherm roof Pir oftewel Unilin PIR zorgt voor een ultieme waterwerende bescherming.

https://www.hodakdakmaterialen.nl