Entresolvloer van Nolte Opslagsystemen

Entresolvloer van Nolte Opslagsystemen

Bent u op zoek naar een entresolvloer van de beste kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs? Kies dan voor een entresolvloer van Nolte Opslagsystemen. Dankzij deze entresolvloer benut u zoveel ruimte als mogelijk is. De vloeren zijn op verschillende locaties te gebruiken en bovendien eenvoudig te monteren. Ze zijn daarom uitermate geschikt om extra opslag-, werkplaats-, kantoor of magazijnruimte te verwezenlijken.

Technische voordelen entresolvloer van Nolte Opslagsystemen

De entresolvloeren van Nolte beschikken over een draagvermogen tot 3.500 kg per m2. De unieke koudgewalste profielen van onze tussenvloeren bieden veel technische voordelen:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Nolte Opslagsystemen levert entresolvloeren in diverse vormen en afmetingen, zodat ze precies aan uw wensen voldoen. Daarnaast zijn ze voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV.

Producent en verkoper in één

Nolte is zowel producent als verkoper van entresolvloeren. Ze zijn dankzij jarenlange ervaring uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van entresolvloeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een entresolvloer? Neem contact op met Nolte of breng een bezoek aan de website.

https://www.entresolvloeren.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.