Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Als je graag een ooglidcorrectie wil laten doen dan is mijn advies om dit te doen bij Ooglift. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in deze behandeling en weet precies op welke manier ze het moeten doen zodat het voor de patiënt het meest aangenaam is. Een ooglidcorrectie is misschien niet een behandeling waar je direct de urgentie van inziet of waarvan je denkt dat het voor jou geschikt is, maar ik kan je vertellen dat bijna iedereen wel in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Dit komt doordat het altijd van positieve invloed is op de manier hoe je eruit ziet! Het zorgt voor een stuk geïnteresseerde houding en je kijkt een stuk wakkerder uit je ogen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met een ooglidcorrectie bij Ooglift.

Mijn ooglidcorrectie bij Ooglift

Een ooglidcorrectie die ik heb laten doen was bij Ooglift. Deze organisatie heeft mij geholpen omdat ik hier zelf behoefte aan heb gehad. Ik ben bij hen naar binnen gegaan voor een intakegesprek waarin naar de ernst van het probleem gekeken werd en op welke manier ze mij hierbij kunnen helpen. Zo werden in deze fase door de medewerker van Ooglift al direct verwachtingen geschept en kreeg ik een goed beeld van de manier waarop de ooglidcorrectie er voor mij uit zou komen te zien en wat het resultaat ervan zou worden! Dit gaf mij rust. Een ooglidcorrectie klinkt namelijk niet heel smakelijk en ik was best wel bang voor deze behandeling. De angst werd weggenomen door de medewerker van Ooglift doordat verteld werd dat het helemaal niet zo ingrijpend is als het vooroordeel wat erboven hangt.

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd wat voor voordelen een ooglidcorrectie voor jou met zich meebrengt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Ooglift, hier kun je in een gesprek erachter komen wat het resultaat wordt en hoe ingrijpend de behandeling wordt. Op de website kun je al een aantal voorbeelden zien van het werk van Ooglift. De ogen voor- en na de ooglidcorrectie zijn visueel weergegeven. Dit geeft je alvast een eerste indruk en kan de basis vormen voor het gesprek.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.