Firma fair focus
Business / Business Services

De praktijkinrichting waar wij op zoek naar waren

Al een tijdje waren wij op zoek naar een praktijkinrichting voor onze nieuwe praktijk. Wij vonden het namelijk erg lastig om zelf tot een praktijkinrichting te komen en besloten daarom maar om op internet te gaan kijken naar verschillende mogelijkheden voor het laten inrichten van onze praktijk. Op een gegeven moment zijn wij op verschillende websites terecht gekomen, waar wij diverse voorbeelden konden zien van andere praktijken. Een van die websites waar wij op terecht waren gekomen, was All Dent. Dit bedrijf biedt verschillende soorten praktijkinrichtingen aan en stond gelijk voor ons open om met ons mee te denken. Zo wisten wij goed wat wij van hen konden verwachten en waar wij precies aan toe waren. All Dent heeft ons goed begeleid tijdens het gehele proces van het aanschaffen van een nieuwe praktijkinrichting en wij kunnen nu dan ook wel stellen dat wij geen enkel moment spijt hebben gehad van de samenwerking met All Dent.

Onze zoektocht naar een praktijkinrichting

In onze zoektocht naar een goede praktijkinrichting, hebben wij op zeer veel verschillende websites gekeken. Keer op keer lukte het ons eerst maar niet om te vinden waar wij nu echt naar op zoek waren. Tot op het moment toen wij terecht kwamen op de website van All Dent. All Dent bood ons meteen alles waar wij naar op zoek waren en dat zorgde ervoor dat wij meteen erg blij werden van deze aanbieder. Ook zorgde dit ervoor dat wij meteen contact opnamen met All Dent om de diverse mogelijkheden te bespreken. All Dent reageerde meteen erg goed op ons en binnen no-time was het mogelijk om een afspraak te maken.

Een echte aanrader

Deze afspraak was erg goed verlopen en naderhand wisten wij precies wat voor soort praktijkinrichting wij nu echt wilden. De gehele praktijkinrichting hebben wij laten realiseren door All Dent doordat wij erg veel vertrouwen in hen hadden gekregen. Dit is allemaal erg goed gegaan en wij zijn dan ook zeer tevreden over All Dent. Dit bedrijf raden wij zeker aan anderen aan en wij zullen in de toekomst zeker weer contact opnemen met All Dent als dit nodig is!