Firma fair focus
Business / Business Services

De grafmonumenten van Artea

Artea houd zich bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van betaalbare grafmonumenten. Dit doen zij omdat zij het heel erg belangrijk vinden dat iedereen het perfecte grafmonument vindt zodra er iemand overleden is. Een grafmonument staat namelijk voor het verhaal en de persoonlijkheid van de overledene, en Artea helpt graag met het uitvoeren en ontwerpen van dat stuk nagedachtenis. Artea levert dan ook grafmonumenten door heel Nederland, waaronder de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

Grafmonumenten

Artea grafmonumenten vind het belangrijk dat jij tevreden met het resultaat. Daarom verlenen zij tot 15 jaar garantie op breuken ten gevolge van constructie- of montagefouten. Het gebeurt niet vaak, maar toch zorgen zij er graag voor dat je hiervoor verzekerd bent. Het is namelijk vanzelfsprekend dat zij alle zorg en tijd eraan besteden tijdens het ontwerpen en uitvoeren. Hoe beter de voorbereidingen, hoe beter de kwaliteit van het geleverde werk, hoe mooier het resultaat en hoe tevredener de klant.

Bij Artea Grafmonumenten heb je verschillende collecties op het gebied van grafmonumenten en as artikelen. Beide kun je laten bedenken, ontwerpen en uitvoeren maar je kunt ook verschillende artikelen vinden op de website van Artea grafmonumenten. Zij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat er voor iedereen iets tussen zit en dat niemand spijt krijgt van zijn/haar aankoop. Op de website kun je namelijk niet alleen artikelen kopen maar je kunt er ook inspiratie op doen van mensen die al eerder een tevreden aankoop hebben gedaan.

In deze collectie en bij het laten bedenken, ontwerpen en uitvoeren van maatwerk heb je verschillende opties op het gebied van materiaal. Je hebt namelijk ontzettend veel keuze in vorm en materiaal, namelijk: bijzondere grafstenen, dubbele grafstenen, glazen grafstenen, harten grafstenen, RVS grafstenen, ruwe grafstenen, liggende grafstenen en kindergrafstenen.

Meer informatie

Natuurlijk is een keuze maken altijd moeilijk en al helemaal in dit opzicht. Daarom kun je altijd even kijken op de website van Artea Grafmonumenten. Hierop vind je een overvloed aan informatie over het bedrijf zelf, de grafmonumenten, de as artikelen, inspiratie van/voor anderen en natuurlijk over hun andere producten en diensten. Elk mens verdient namelijk een uniek monument, want geen elk mens is hetzelfde. Kijk voor meer informatie op de website.