Firma fair focus
Image default
Beauty en verzorging

De dating tips voor jou

Of je nu gaat daten met een man, vrouw of alles ertussen in de eerste date is altijd een belangrijke stap op het pas van de liefde. Zowel vrouwen en mannen vinden het de eerste keer vaak lastig en kunnen erg zenuwachtig zijn. Misschien wel het belangrijkste advies wat ik je vooraf kan geven is: Geniet! Ja het kan lastig, moeilijk, beschamend en weet ik wat nog allemaal zijn. Echter zullen we het allemaal moeten meemaken. Om het zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen kun je er maar zeker van genieten dan ook. Of wil je straks aan je vrienden of misschien zelfs kinderen vertellen dat je je schaamde? Nee dat wil je niet, dus geniet je leeft maar een keer en maak er het beste van.

Een tip om mee te beginnen

Een eerste tip om te beginnen is dat je alles gewoon op je af laat komen. Ga nu niet van te voren zitten analyseren wat er kan gebeuren. Dat zorgt er namelijk voor dat je alleen maar onzeker gaat worden de langer dat je het doet. Kijk het is belangrijk dat je een beetje nadenkt over hoe je je gedraagt, wat je aantrekt en hoe je je verzorgt maar daar houdt ook alles mee op. Je kunt namelijk niet veel anders doen dan gewoon jezelf zijn. Daarmee help je namelijk jezelf en ook de ander want anders blijkt misschien achteraf dat je anders bent dan hoe je je voordeed tijdens de date. Stop dus met analyseren en laat het gewoon op je afkomen. Is de date hem uiteindelijk niet dan is dat ook niet erg. Er zwemmen namelijk nog genoeg vissen in de zee en er is altijd iemand voor je die bij jou past.

De tip voor de plek van je eerste date

De tip voor de plek van je eerste date is dat je niet moet afspreken in een bioscoop. Tijdens een film kun je namelijk niet praten met elkaar. Een eerste date is juist gericht op het gesprek dat je met elkaar kunt hebben om elkaar beter te leren kennen. Kies er dus voor om iets te gaan doen of ergens iets te gaan drinken. Ja het is standaard maar het kan nog altijd. Het is wel beter om zeker voor een tweede date iets actiefs te gaan doen. Ga bijvoorbeeld klimmen, naar een dierentuin of skiën.

Instagram

Iedereen bekijkt tegenwoordig elkaar op Instagram. Als jij dus een foto erop hebt staan in een sexy bikini dan kun je er vanuit gaan dat de boys er zeker naar zullen kijken. Andersom geldt dit ook voor de heren alleen vrouwen doen dit toch in iets minder grote groepen. Ben je hier dus bewust van en neem een kijkje.

https://www.annavanrode.nl/beachwear/bikini/