Firma fair focus
Image default
Beauty en verzorging

Genoeg van uw kraaienpootjes? Botox doen het trucje

Kraaienpootjes en botox gaan hand in hand. Als kraaienpootjes de zere plek zijn, dan is botox het kusje erop dat de pijn wegneemt. Het is het spreekwoordelijke aspirientje tegen hoofdpijn. Botox werkt als een soort gum die de harde lijnen van kraaienpootjes uitvlakt. Het gevolg is dat de gezichtshuid er weer heerlijk soepel en glad uit komt te zien. Kraaienpootjes en botox zijn een gouden duo dat u bij kliniek de Medici in actie kunt zien. U vindt de kliniek in regio Blaricum. Kraaienpootjes ontstaan heel natuurlijk: het enige dat u hiertegen kunt doen is niet roken en overmatige blootstelling aan de zon vermijden. Verder zult u uiteraard merken dat met de leeftijd steeds meer rimpels komen. Een kraaienpootje is een “blijvende lachrimpel”. Kraaienpootjes wegwerken met botox is gelukkig geen complexe ingreep. In tegenstelling, bij bovenstaande kliniek bent u er in 5-10 minuten vanaf en is het resultaat prima.

Ingespoten in de spier

Botox is een injectable die onder de huid en in de spier wordt aangebracht. Dit is een vrij simpele ingreep: u bent er per behandeling 5 tot 10 minuutjes mee kwijt en u hoeft niet eens verdoofd te worden. Na de behandeling zult u ook geen last krijgen van napijntjes. Het gevolg van de Botuline toxine is dat de zenuwen en spieren een tijdlang geen signaaltjes (prikkels) over kunnen dragen. De spier is dus tijdelijk uitgeschakeld. Kraaienpootjes met botox aanpakken, zorgt voor snel resultaat: resultaat waar u tot wel 3-6 maanden van kunt genieten. Bij kliniek de Medici wordt gekeken naar een zo mooi en duurzaam mogelijk resultaat.

En na afloop van de behandeling?

Kraaienpootjes met botox behandeld? Mooi! De huid kan in eerste instant wat rood of gezwollen zijn, maar dat trekt weer over. Houd de komende uren het hoofd goed recht, om te zorgen dat de botox goed kan hechten. U krijgt hier bij de kliniek uit regio Blaricum alle advies over.

https://kliniekdemedici.nl/