Firma fair focus
Image default
Beauty en verzorging

Nagelproducten voor de mooiste designs wil je natuurlijk makkelijk en snel online bestellen

Elk seizoen heeft andere trends, gelukkig kan je als nagelstyliste elk seizoen nieuwe nagelproducten online bestellen bij Crystal Nails. Bestel een romantisch rode kleur voor Valentijnsdag, een chique zwart en goud design voor Oud en Nieuw, of vrolijke pastelstickers voor de zomer. Met de nieuwste kleuren en technieken, kom je hip voor de dag.

Nagels als statement

Je ziet het steeds vaker op Instagram en Pinterest, nagels worden gebruikt als een canvas voor artistieke uitingen, politieke statements of gewoon iets waar je op het moment ontzettend fan van bent. Alle traditionele regels wat wel of niet op je nagels gezet mag worden, vliegen het raam uit. Wat houdt je tegen om nagelproducten online te bestellen voor klanten die mee gaan met deze trends en iets nieuws willen proberen. Leef je uit met het ruime assortiment van Crystal Nails en ontdek de hipste trends.

Word een gecertificeerd professional

Voor veel nagelstylistes is het waarschijnlijk herkenbaar, je hebt de voorkeur voor een bepaald merk nagelproducten. Ben jij fan geworden van Crystal Nails?; word dan brand ambassador! Naast dat het online bestellen van jouw nagelproducten mogelijk is, kun je ook verschillende trainingen volgen van jouw favoriete merk. Wanneer je de trainingen hebt afgerond dan krijg je een echt certificaat en krijg je het logo van brand ambassador. Jouw klanten zien op deze manier in één oog opslag dat jij een professional bent in verschillende nageltechnieken en designs.

Is een baan als nagelstyliste iets voor jou?

Ben jij creatief, sociaal en vind je het belangrijk dat klanten met een goed gevoel de deur uit lopen? Word nagelstyliste! Volg een basisopleiding voor het aanbrengen en afhalen van gelnagels, acrylnagels of andere kunstnagels en bouw je vaardigheden op je eigen tempo rustig op. Door de opleidingen voor beginners en porfessionals die Crystal Nails aanbied, kun je blijven leren!