Firma fair focus
Image default
Beauty en verzorging

Een veilige manier voor het plaatsen van een haar weave bestaat

Een veilige manier voor het plaatsen van een haar weave bestaat! Bij Hairweave Company, gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten hebben ze een manier gevonden om een haar weave veilig te plaatsen en te verwijderen. Bij een plaatsing van kunsthaar kan het zijn dat je haar beschadigd wordt. Zeker tijdens het borstelen moet je opletten dat je je haar niet beschadigd. Maar deze salon heeft de oplossing. Zij werken namelijk met een speciale techniek die niet veel wordt gebruikt in Nederland, maar hierdoor is de kans op haar beschadiging veel kleiner.

Unieke techniek voor het plaatsen van een haar weave

De salon werkt met een unieke techniek in Nederland. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van rubber uit de rubberboom: Ficus Elastica. Het rubber met de haar weave wordt aan het begin van je haar geplaats. Omdat de rubber elastisch is en mee veert zal dit de haar zo min mogelijk beschadigen. Deze unieke methode zorgt er tevens ook voor dat de haar weave of haarverlenging goed met je natuurlijke haar mengt. Natuurlijk wordt de kleur van de haar weave perfect gematcht met je eigen haar kleur. Hierdoor zie je niet waar je eigen haar eindigt en de haar weave begint.

Wil je een cursus haarverlening volgen?

De salon  Hairweave Company in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten biedt tegenwoordig ook een haarverlenging cursus aan. Hier leer je hoe je het rubber bevestigd in het haar, hoe je de exacte kleur kan mixen en hoe je zelf lagen moet weaven. De salon leert je hoe je de haar weave perfect kan mengen met het natuurlijke haar. Je kunt deze cursus al beginnen vanaf €295,-. Wil je je opgeven voor deze cursus? Alle contactgegevens staan op de website en zijn duidelijk te vinden. Wie weet kun jij binnenkort wel zelf een haar weave zetten. Wil jij ook leren hoe je onze unieke en veilige methode toepast op iemands haar? Geef je dan snel op.