Firma fair focus
Image default
Beauty en verzorging

Mascara met extra volume voor particulier of zakelijk gebruik

Divage mascara is hét merk dat jij nodig hebt als je visagist bent of het gewoon leuk vindt om jezelf elke dag eens flink op te maken. Met de mascara van Divage krijgen jouw wimpers in één oogopslag veel meer volume. Je krijgt lange wimpers én de mascara is waterproof dus hij blijft goed zitten. In het assortiment van de specialist vind je diverse soorten mascara’s. Dit houdt in dat er verschillende kleuren zijn, maar elke mascara heeft ook een andere functie. Ben jij visagist en wil je graag jouw klanten meer volume geven of juist langere wimpers? Dan zit er gegarandeerd wel een mascara bij die extra volume geeft of aan andere wensen voldoet. Je koopt de mascara in de webshop, maar ook gewoon bij de Etos bij jou in de buurt!

De mooiste wimpers met deze lak

Bij Divage vind je make-upproducten van de allerhoogste kwaliteit, zo ook de mascara met extra volume. Maar wat maakt dit merk zo uniek? Om te beginnen is het een Italiaans merk. Over het algemeen staat Italië voor kwaliteit als het op cosmetica en mode aankomt. Deze mascara wordt geformuleerd en geproduceerd door vooruitstrevende bedrijven en Divage wil make-upproducten op de markt brengen die doen wat ze beloven. Het komt vaak voor dat je mascara koopt die uiteindelijk toch niet zoveel extra volume heeft als jij gehoopt had. Bij Divage hoef je daar dus niet bang voor te zijn. Welke wens jij ook hebt op het gebied van make-up, dit merk maakt het helemaal voor jou waar. En als klap op de vuurpijl is het ook nog eens heel betaalbaar!

Ga voor gek met de mooiste kleurenpaletten

Je bedenkt het zo gek niet of het is wel te vinden bij Divage. Wil jij een knalgeel palet of juist een dieproze kleur op je ogen? Het kan allemaal! Tevens koop je mascara met extra volume in verschillende kleuren. Bekijk het aanbod van de specialist online of ga langs bij de Etos en leef je uit!

https://nl.divagemilano.com/