Firma fair focus
Business / Business Services

De beste thermostaten

 

In een duurzame tijd als waar we tegenwoordig in leven, is het belangrijk dat de temperatuur in huis constant is. Je hebt geen zin om de hele dag te stoken, zodat de temperatuur enigszins acceptabel is als je thuiskomt. De zogeheten ‘slimme’ thermostaten spelen hierop in. Niet alleen zijn deze op afstand in te stellen, bijvoorbeeld via een app, maar ook passen zij zich automatisch aan, zodat er een constante temperatuur in huis ontstaat en het stoken wordt beperkt. We hebben de beste thermostaten voor je op een rij gezet.

Honeywel Lyric T6

Allereerst willen we ingaan op de Honeywell Lyric T6. Al sinds jaar en dag staat Honeywell bekend om haar slimme thermostaten en vooruitstrevende design. Deze thermostaat maakt het mogelijk om diverse programma’s in te stellen, en is op afstand bestuurbaar. Je kunt standaard programma’s instellen, waardoor je op ieder gewenst moment precies weet hoe warm het in huis hoort te zijn. Tevens maakt de thermostaat gebruik van geofencing. De temperatuurinstelling van de thermostaat wordt automatisch aangepast aan de locatie van jouw smartphone. Zo kom je thuis in een lekker warm huis, zonder dat er hiervoor energie verspild hoeft te worden.

Nefit ModuLine

De Nefit ModuLine thermostaten zijn kamerthermostaten die met je meevoelen. Zo heb je te maken met een geavanceerde regelmethode, die de CV-ketel zuiniger én comfortabeler laat stoken. Ze beïnvloeden daarbij niet de algemene temperatuur, maar de temperatuur van de lucht. Dit is ook de temperatuur die je daadwerkelijk voelt. Tevens is ook deze thermostaat op afstand te bedienen. Zeer handig!

Advies over de juiste thermostaat

Thermostaten zijn complexe apparaten, waarbij een beetje advies altijd wel gewenst is. Loodgietshop.nl heeft niet alleen een ruime collectie thermostaten, maar beschikt ook over diverse loodgieters met jarenlange praktijkervaring. Hierdoor kunnen zij u én adviseren over het juiste model wat bij u past, én kunnen zij u helpen met de installatie. Bekijk de mogelijkheden op Loodgietshop.nl.