Binnen enkele seconden al een indruk gemaakt

 

In het bedrijfsleven is het van groot belang om altijd goed voor de dag te komen en op die manier een goede indruk achter te laten. Een sterke indruk kan je al heel erg in de goede richting helpen, maar een slechte indruk is nog veel belangrijker om die te vermijden. Het verschil is namelijk dat een slechte indruk vele malen beter blijft hangen bij de andere persoon. Zo’n gemaakte slechte indruk is tevens ook nog eens ontzettend lastig weer te herstellen. Het is dan ongelooflijk zonde om een zakenrelatie te moeten verliezen door een slechte eerste indruk. Dit geldt voor alle indrukken die je achterlaat bij, zoals bij een sollicitatiegesprek of een onderhandeling. We hebben als mens ons oordeel al binnen enkele secondes gecreëerd over de ander.

 

Het is dus daarom belangrijk goed voor de dag te komen. Je kunt dit doen door wat extra tijd in de badkamer te besteden of een mooi duur pak aan te schaffen. Het aanschaffen van een pak is niet goedkoop, dat is het nooit. Je wilt er daarom goed mee omgaan en de levensduur van je pak zo veel mogelijk verlengen.

 

Om de levensduur van een pak te kunnen verlengen is het belangrijk om na het dragen van het pak deze af te borstelen. Het wordt ook niet aangeraden zelf het pak te wassen. Dit kan ervoor zorgen dat het pak sneller kapot gaat. Overweeg daarom om het pak te laten stomen bij een goede stomerij, ook al moet je daar misschien een paar euro meer voor betalen.

 

GreenEarth Cleaning wordt steeds populairder in de wereld van het kleding stomen. GreenEarth Cleaning is namelijk niet chemisch. Je krijgt dan geen bijwerkingen, maar het maakt de kleding prachtig schoon. GreenEarth Cleaning is milieu vriendelijk en een heel stuk veiliger voor de medewerker en kan irritatie en allergieën bij de consument voorkomen.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/greenearth

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.