Firma fair focus
Business / Business Services

Schoorsteenveger in Tilburg, ook bij stormschade

Niet veel mensen zullen weten dat je niet alleen voor het schoonvegen van je schoorsteen maar bijvoorbeeld ook bij stormschade bij de schoorsteenveger in Tilburg terecht kunt. Stormschade aan je dak kan vaak door de schoorsteenvegers in Tilburg gerepareerd worden. En dat dit me spoed moet gebeuren is een feit. Want je dak is niet meer waterdicht. Een spoedklus die niet pas over twee weken aangepakt kan worden. Water in je huis kan leiden tot stank, schimmel en rot. Door het gat in je dak gaat er ook veel warmte verloren. Bellen met Hendriks Vegers Schoorsteenbedrijf is dan zeker aan te raden. Zodat zo snel mogelijk tot reparatie kan worden overgegaan.

Tips van de schoorsteenveger Tilburg

De schoorsteenveger in Tilburg weet als geen ander dat het weer in Nederland soms flink kan spoken. Een gierende wind, heftige regenbuien met hagel en windstoten, rondvliegende dikke takken die van bomen zijn losgerukt en dakpannen die door de lucht vliegen. Geregeld worden ze gebeld voor een dakreparatie na een fikse storm die net dat laatste zetje gaf om grote problemen te veroorzaken. Als er een flinke storm wordt gemeld, kun je eventuele schade op voorhand beperken door het treffen van goede voorzorgsmaatregelen zoals het controleren van het dak. Kijk of alle dakpannen nog goed recht liggen, want losliggende dakpannen kunnen tijdens een storm eenvoudig opgetild worden en schade veroorzaken. Niet alleen aan je dak, maar ook de auto van de buren is in zo’n geval niet meer veilig. Niet alleen dak met dakpannen kan flinke overlast bezorgen, ook een Bitumen dakbedekking op platte daken vraagt om een goede bevestiging. Controleer daarom regelmatig of de dakbedekking nog goed is. Slecht onderhoud zorgt op den duur voor grote problemen.

Schoorsteenveger in Tilburg vertrouwd adres door jarenlange ervaring

Schoorsteenveger Tilburg heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Wanneer je hen belt, weet je zeker dat hun factuur altijd geschikt is om direct door te sturen naar je eigen verzekeringsmaatschappij, zodat de kosten voor de reparatie uitgevoerd door de vakkundige medewerkers (deels) gedekt zijn. Niet alleen bij stormschade bel je de Schoorsteenveger in Tilburg, ook voor dakgootreiniging of het opsporen van lekkages ben je bij hen aan het juiste adres.