Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Meditation in Amersfoort? Anniek kan je helpen

Mijn ervaringen met de Anniek Schuurs meditation in Amersfoort. Op mijn werk was de sfeer de afgelopen maanden niet zo goed. De cijfers waren slecht, de sfeer was verschrikkelijk en de hele dag door waren er conflicten. De baan waar ik eerst zo verliefd op was, was niet meer hetzelfde. Ondanks de chagrijnige collega’s om mij heen kon ik met iedereen relatief goed omgaan. Ik wilde graag weer terug naar de fijnere periode waar naar mijn werk gaan geen straf was. Ik besloot het initiatief te nemen en naar mijn leidinggevende te stappen.

“Waarom hebben we Anniek Schuurs meditation in Amersfoort niet eerder benaderd?” 

Ik had pas een artikel gelezen over een mevrouw die doet aan meditation in Amersfoort. Tijdens het gesprek met mijn leidinggevende gaf ik aan dat er echt wat gedaan moest worden. Ik vertelde hem over Anniek Schuurs en dat dit misschien wel een optie zou kunnen zijn. Ik kreeg toestemming om onderzoek te doen en contact op te nemen. Deze keus bleek later een hele belangrijke.

Het begin

Anniek Schuurs, meditation in Amersfoort zocht ik op in Google. Ik opende de website en was onder de indruk. De website zag er zeer professioneel uit, er stond veel informatie en er werd goed uitgelegd wat de opties waren. Ik keek snel onder het kopje “arbeidsmediation” en ik vond wat ik zocht. Ik nam snel contact op en kreeg snel reactie. Anniek kon ons wel helpen en had er alle vertrouwen in. Ondanks dat ik wel mijn twijfels had was ik vooral heel gerustgesteld dat er iets ging gebeuren.

De oplossing

Anniek ging met ons in gesprek. Het was duidelijk, er was veel onvrede. Toch voelde ik meteen al een iets rustigere sfeer. Er was iemand die naar hun problemen luisterde en ze hadden het gevoel alsof iemand hen begreep. Een aantal weken later was de sfeer al veel beter. Nog een aantal weken verder en de sfeer was als vanouds. Ik kan Anniek Schuurs Meditation in Amersfoort niet genoeg bedanken voor wat ze voor ons bedrijf heeft gedaan. Elke dag naar mijn werk gaan is weer een plezier geworden. Wil jij meer weten over mediation? Klik hier en bezoek de website van Anniek.